Ο Κάκος στο ντέρμπι του... Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ που θα οριστικοποιήσει ποια ομάδα θα συμμετέχει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο της Κέρκυρας θα διευθύνει το ματς που θα κλείσει τα πλέι οφ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Βοηθοί του Κάκου θα είναι οι Δημήτριος Γούκος (Ηπείρου) και Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου).
Στο άλλο ματς που διεξάγεται την ίδια ώρα (20:00), ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Ατρόμητο με διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) και βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Γιώργο Γεωργιάδη (Κοζάνης). Τέταρτος θα είναι ο Σπύρος Σελίμος (Λακωνίας).



100€  bonus!  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.