Η ενδεκάδα της 20ετίας είναι «διαβολική»!

Επτά στους έντεκα κορυφαίους παίκτες της 20ετίας στο «Νησί» φοράνε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τους ειδικούς, ενώ τρεις από αυτούς αγωνίζονται ακόμη με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».
Μπορεί η Γιουνάιτεντ να έχασε τελικά τον τίτλο από την «μισητή» Σίτι, ωστόσο έχει να υπερηφανεύεται πως στην κορυφαία ενδεκάδα της 20ετίας, οι επτά φοράνε την δική της φανέλα, ενώ δεν υπάρχει παίκτης των Πολιτών στην σύνθεσή της.
Σύμφωνα με τους ειδικούς του χώρου, στην κορυφαία ενδεκάδα των Αγγλικών ομάδων τα τελευταία 20 χρόνια, θέση βρίσκουν οι: Πέτερ Σμάιχελ, Γκάρι Νέβιλ και Ρόι Κιν, οι οποίοι είχαν κατακτήσει το τρεμπλ του 1999 μαζί με τους Ρίο Φέρντιναντ, Πολ Σκόουλς και Ράιαν Γκιγκς. Και οι έξι βρίσκονται στην κορυφαία ενδεκάδα της 20ετίας, ενώ οι τελευταίοι τρεις είναι ενεργεία παίκτες της Γιουνάιτεντ.
Ο έβδομος παίκτης των κόκκινων διαβόλων είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ την κορυφαία ενδεκάδα συμπληρώνουν οι: Ασλεϊ Κόουλ (Τσέλσι), Τόνι Ανταμς (Αρσεναλ), Τιερί Ανρί (Άρσεναλ) και ο Αλαν Σίρερ (Νιουκάστλ).
Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι σούπερ σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν βρήκε θέση σε αυτήν, ωστόσο είναι αρκετά τα ονόματα που πέρασαν από το Νησί αλλά λείπουν από τους κορυφαίους 11, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη των ειδικών.



100€  bonus!  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.