Οι Fentagin τιμούν τον Οικονόμου

Ο πρόεδρος οργανωμένων φιλάθλων Fentagin του Ατρομήτου, Αλέξης Βλαντός, μαζί με μέλη του Συνδέσμου αλλά και άνθρωπο της ΚΑΕ Περιστερίου θα τιμήσουν την Τετάρτη τον παίκτη της ομάδας, Βαγγέλη Οικονόμου, για το καλύτερο γκολ της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Το βραβείο best goal της 25ης αγωνιστικής θα παραλάβει την Τετάρτη ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο αμυντικός της ομάδας που πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ στην Λιβαδειά θα βραβευτεί από τον πρόεδρο των Fentagin, Αλέξη Βλαντό, τα μέλη του Συνδέσμου Τάκη Μαχαίρα και Αιμίλιο Ελ Ζερέι αλλά και τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Περιστερίου κι ένθερμο φίλαθλο της ομάδας, Μανώλη Τσαγκιώτη. Η εκδήλωση θα γίνει στη 1.30 το μεσημέρι στο Blue Star Sports Cafe στο γήπεδο Περιστερίου.


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.