«Στέλνει» Πεπ στην Τσέλσι ο Μαραντόνα!

Τα σενάρια για το μέλλον του Πεπ Γκουαρντιόλα δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα ωστόσο, «βλέπει» μετακίνησή του στην Τσέλσι.
Το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα δίνει σήμερα ο Γκουαρντιόλα, την στιγμή που έχει ήδη δηλώσει ότι θα παραμείνει για ένα διάστημα μακριά απ' τους αγωνιστικούς χώρους. Παρ' όλα αυτά ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θεωρεί ότι δεν θα έμενε... ασυγκίνητος στα «ρούβλια» του Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Συγκεκριμένο ο Μαραντόνα δήλωσε πως: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, τον οποίο θαυμάζω. Ανακοίνωσε μπροστά στον κόσμο της Μπαρτσελόνα πως δεν θα δουλέψει. Αλλά μην εκπλαγείτε αν τον δείτε στην Τσέλσι, αν του κάνει ο Αμπράμοβιτς μια μεγάλη πρόταση».
Παράλληλα ο «Ντιεγκίτο» αναφέρθηκε και στην Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας ότι: «Έμοιαζε απίθανο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όταν ήταν 8 πόντους πίσω από την Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, η επιστροφή του Τέβεζ ήταν καταλυτική».



100€  bonus!  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.