Την «έπεσαν» σε οπαδούς του Άρη!

Επίθεση με κοντάρια, πυρσούς και μολότοφ δέχτηκαν οπαδοί του Άρη κατά την επιστροφή τους απ' την Τρίπολη, από κουκουλοφόρους, οι οποίοι ακόμα καταζητούνται, ενώ υπήρξαν και δύο τραυματίες.
Το περιστατικό συνέβη έξω απ' το γήπεδο«Κλεάνθης Βικελίδης» στην Θεσσαλονίκη, όταν κι επέστρεφε το λεωφορείο με τους φίλους των «κιτρίνων», που βρίσκονται στην Τρίπολη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας Κ-17 του Άρη (πήρε το πρωτάθλημα), με αυτή του ΠΑΟΚ. Φορώντας κράνη και κουκούλες, οι δράστες επιτέθηκαν με μολότοφ, ξύλινα κοντάρια, πυρσούς και πέτρες στους οπαδούς του Άρη.
Απ' την συμπλοκή που ακολούθησε μάλιστα στην περιοχή και η οποία έγινε τα ξημερώματα τηςΤρίτης, όμως η ανακοίνωση των Αρχών ήρθε μόλις σήμερα, τραυματίστηκαν ελαφρά, τόσο ο οδηγός, όσο και ο συνοδηγός του λεωφορείου. Συλλήψεις πάντως δεν έγιναν αφού οι δράστες πρόλαβαν να διαφύγουν.



100€  bonus!  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.