Κερδίζει πόντους ο Κούπερ!

Ανεβαίνει ολοένα και πιο πολύ στην λίστα του Ολυμπιακού ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, του οποίου ο μάνατζερ είχε σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Αλεχάντρο Καμάνιο είχε τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την Πέμπτη, όπου εκεί έγινε συζήτηση για τον Κούπερ. Πρόκειται για έναν τεχνικό που χαίρει της εκτίμησης του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οποίος, όπως σας έχουμε ξαναγράψει ουκ ολίγες φορές  απασχολεί πολύ καιρό τώρα τους νταμπλούχους.
Πρόκειται για μία επαφή που τελείωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης. Όπως προκύπτει ο Αργεντινός έχει αποκτήσει έξτρα πόντους, έχοντας ανέβει και άλλο στην σχετική λίστα των Πειραιωτών.
Όσο μάλιστα θα μειώνονται οι πιθανότητες της έλευσης στην Ελλάδα προπονητών, όπως ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ (για τον οποίο πάντως έχει πει πολύ καλά λόγια ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως είχε κάνει και με τον Ουνάϊ Έμερι), τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να έρθει στην Ελλάδα και το λιμάνι ο Κούπερ. Για την ώρα κάτι οριστικό δεν δείχνει να υπάρχει.
Σύμφωνα με κάποιες πηγές στο ραντεβού Καμάνιο-Μαρινάκη έγινε μία διερεύνηση των οικονομικών απαιτήσεων του Κούπερ. Επιπλέον αναμένεται να γίνει και άλλη συνάντηση των δύο πλευρών για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.
Πάντως οι Μαρινάκης, Βρέντζος και Κοβάσεβιτς (που μαζί με τον Κομινάκη θα δώσουν το παρών στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το Σάββατο) πρόκειται να συνεχίσουν τις επαφές για προπονητές. Με άλλα λόγια οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν έμειναν στην επαφή της Πέμπτης.
Στο λιμάνι θέλουν να βρουν την πλέον ιδανική λύση πάγκο. Σκοπεύουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Όσον αφορά στον Ιμπαγάσα, όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα το πιο πιθανό αυτήν την στιγμή είναι να μείνει στον Ολυμπιακό.



100€  bonus!  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.