Ντέρμπι Μαδρίτης για την Ρεάλ

Η φορμαρισμένη Ράγιο Βαγιεκάνο είναι η επόμενη αντίπαλος των Μερένχες στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας με την ομάδα του Μουρίνιο να κυνηγά την 9η σερί νίκη.
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά το εντυπωσιακό 3-5 στην έδρα της Λεβάντε και έφτασε τις τρεις σερί νίκες και είναι πλέον στο -2 από την 4η Εσπανιόλ και τη θέση που οδηγεί στα προκριμετικά του Champions League. Αρίμπας και Κασάδο επιστρέφουν στο βασικό σχήμα αφού εξέτισαν τις ποινές τους.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Δέχθηκε γκολ στο 93' από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πρώτο ματς για τους «16» του Champions League στο «Λουζνίκι» σε ένα ματς που σκόραρε ξανά ο Ρονάλντο και με το 1-1 έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη ρεβάνς του «Μπερναμπέου». Στο πρωτάθλημα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ράθινγκ Σανταντέρ στην Μαδρίτη με 4-0 και διατήρησε το +10 από την Μπαρτσελόνα φτάνοντας τις 8 σερί νίκες. Ο Ζοσέ Μουρίνιο -που δέχθηκε επίθεση από gay οργάνωση την Πέμπτη- θα διατηρήσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Σέρχιο Ράμος με τους Πέπε-Καρβάλιο να είναι τα στόπερ.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Τραυματίας ο τερματοφύλακας Ντάνι Χιμένεθ (11 συμ.) και ο έμπειρος επιθετικός Ραούλ Ταμούδο (19/5).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τραυματίες είναι οι Καρίμ Μπενζεμά (21/13) και Ανχελ Ντι Μαρία (15 συμ., 5 γκολ, 13 ασίστ). Αμφίβολοι οι Ντιαρά (15/0) και Αλτιντοπ (4/1).

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: - (Ν-Ι-Η)
2010-11: -
2009-10: -
2008-09: -
2007-08: -
2006-07: -
2005-06: -

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Λεβάντε-Ράγιο Βαγιεκάνο 3-5
Ράγιο Βαγιεκάνο-Χετάφε 2-0
Σαραγόσα-Ράγιο Βαγιεκάνο 1-2
Ράγιο Βαγιεκάνο-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-3
Ράγιο Βαγιεκάνο-Μαγιόρκα 0-1
Γρανάδα-Ράγιο Βαγιεκάνο 1-2

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ρεάλ Μαδρίτης-Ράθινγκ Σανταντέρ 4-0
Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβάντε 4-2
Χετάφε-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1
Ρεάλ Μαδρίτης-Σαραγόσα 3-1
Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο 4-1
Μαγιόρκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ράγιο Βαγιεκάνο (Χοσέ Σαντοβάλ): Ρόμπλες, Κασάδο, Τίτο, Πουλίδο, Αρίμπας, Μοβίγια, Φουέγο, Μίτσου, Μπανγκουρά, Τρασόρας, Κόστα.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Μαρσέλο, Ράμος, Πέπε, Καρβάλιο, Αλόνσο, Γκρανέρο, Οζίλ, Καγιεχόν, Ρονάλντο, Ιγουαΐν.



100Ε bonus...!




http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.