«Αλλοίωση των πλέι οφ»!

Οι... κόκκινοι κύκλοι ξαναχτυπούν! Στον Ολυμπιακό σχολίασαν το φινάλε των πλέι οφ, τονίζοντας πως οι διαιτησίες στα ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ προκάλεσαν την αλλοίωση της βαθμολογίας.
Πιο χαρακτηριστικά... «κόκκινοι» κύκλοι διέρρεαν το βράδυ της Κυριακής ότι «οι διαιτησίες στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ προκάλεσαν την αλλοίωση της βαθμολογίας, και το ποια ομάδα πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ». Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί.
Παράλληλα τόνιζαν ότι «από την στιγμή που μια συμμετοχή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση συνιστά και σημαντική οικονομική ενίσχυση, είναι σαφές ότι αυτή η αλλοίωση επηρεάζει και τους όρους διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος». Εκτός των άλλων μιλούσαν για επιλεκτική συμπεριφορά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ προς τον Παναθηναϊκό.



100€  bonus!  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.