Με ψυχολογία... πρωταθλήτριας η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε και τη Φούλαμ, πήρε το... δωράκι από τη Στόουκ και επέκτεινε τη διαφορά της από τη Σίτι στους τρεις βαθμούς. Στο Ίγουντ Παρκ με αντίπαλο την Μπλάκμπερν, από την οποία είχε χάσει στο Ολντ Τράφορντ, θέλει να διατηρήσει το +3!
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Είχε δύο συνεχόμενες νίκες και έδειχνε ότι παίρνει τα πάνω της την κατάλληλη στιγμή, ωστόσο έχασε από τη Μπόλτον με 3-1 σε ένα κρίσιμο ματς, συναισθηματικά φορτισμένο λόγω του Μουάμπα, το οποίο ωστόσο είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Συνολικά, στα τελευταία έξι ματς έχει τρεις νίκες και η εικόνα της είναι βελτιωμένη, αλλά δεν αρκεί για να σώσει τη χρονιά. Το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος είναι δύσκολο και απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ένα... θαύμα, σαν αυτό του πρώτου γύρου, όπου είχε κερδίσει με 2-3 στο Ολντ Τράφορντ!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ:  Υποδέχθηκε με... χαρά το δώρο που της έκανε η Στόουκ παίρνοντας βαθμό από τη Μάντσεστερ Σίτι και το 1-0 από τη Φούλαμ ήταν αρκετό για να αυξήσει τη διαφορά της στην κορυφή από την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι στους τρεις βαθμούς.  Έχει έξι συνεχόμενες νίκες και είναι αήττητη για 10 ματς. Δεν έχει υποχρεώσεις σε άλλες διοργανώσεις και αφοσιώνεται στο Πρωτάθλημα, όπου έχει βγάλει τα περισσότερα δύσκολα ματς και της απομένει ένα αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τη Σίτι για να κλειδώσει τον τίτλο! Μέχρι τότε ωστόσο, πρέπει να κάνει το καθήκον της σε όλες τις αναμετρήσεις. Εκτός έδρας, έχει κερδίσει τα 9 από τα 11 τελευταία ματς της, ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια της δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ!

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ:
 Ο Γκαέλ Ζιβέ είναι αμφίβολος, ενώ ο Βιντσέντσο Γκρέλα τραυματίας.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ο Όουεν έχει ανεβάσει στροφές αλλά δύσκολα θα προλάβει, όπως και ο Νάνι. Σίγουρα εκτός είναι οι Άντερσον, Λίντεγκααρντ, Βίντιτς και Φλέτσερ.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
2010/11 1-1
2009/10 0-0
2008/09 0-2
2007/08 1-1
2006/07 0-1
2005/06 4-3

ΦΟΡΜΑ
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 3-1-2 (Ν-Ι-Η)

Μπόλτον-Μπλάκμπερν 2-1
Μπλάκμπερν-Σάντερλαντ 2-0
Γουλβς-Μπλάκμπερν 0-2
Μπλάκμπερν-Άστον Βίλα 1-1
Μάντσεστερ Σίτι-Μπλάκμπερν 3-0
Μπλάκμπερν-ΚΠΡ 3-2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 4-1-2 (Ν-Ι-Η)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ 1-0
Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-5
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ 2-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-3
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον, Όλσον, Χέινλι, Νταν, Λόου, Φορμίκα, Ενζονζί, Πέντερσεν, Όλσον, Χοϊλέ, Γιακούμπου
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Γουέλμπεκ, Κάρικ, Σκόουλς, Βαλένσια, Ρούνεϊ, Ερνάντες
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε





gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.