Μήτρογλου: «Το χάρηκα περισσότερο»

Ο Κώστας Μήτρογλου χάρηκε περισσότερο απ' όλα το σημερινό γκολ απέναντι στον Αστέρα, καθώς έδωσε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, όπως είπε και ο ίδιος.
Ήταν ο άνθρωπος που χάρισε την πρόκριση στονΑτρόμητο στον τελικό του Κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά. Ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε πως το σημερινό τέρμα το χάρηκε περισσότερο απ' όλα.
«Ήταν γκολ πρόκρισης, το χάρηκα περισσότερο από όλα τα άλλα και γι' αυτό το πανηγύρισα έτσι», ανέφερε ο φορ της ομάδας του Περιστερίου για να ρωτηθεί ότι το πιο πιθανό είναι να βρει απέναντί του τον Ολυμπιακό. «Δεν θέλω να πω κάτι γι' αυτό. Κάθε παίκτης πάντως τέτοια παιχνίδια περιμένει».

Bonus εγγραφης!


 <-------Κάντε Like αν σας άρεσε



gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.