Βλέπει... Τσάμπιονς Λιγκ ο Σκόνδρας!

Ο Γιάννης Σκόνδρας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Ατρόμητος μπορεί να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν η ομάδα του Περιστερίου έχει τύχη και συνέπεια στις εμφανίσεις της.
Με συνέπεια και τύχη στις εμφανίσεις του ο Ατρόμητος μπορεί να πανηγυρίσει ακόμα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Γιάννη Σκόνδρα. Ο αρχηγός του συλλόγου των δυτικών προαστίων αναφέρθηκε, αρχικά, στο παιχνίδι με τον Αστέρα και τόνισε πως οι Περιστεριώτες είχαν και τύχη.
Bonus εγγραφης!

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Ξεκινήσαμε καλά, σκοράραμε, αλλά μετά χαλαρώσαμε και αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Είχαμε και τύχη, όμως δεν σταματάμε εδώ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να είμαστε σοβαροί και να βγούμε τρίτοι», είπε για να ρωτηθεί αν ο Ατρόμητος μπορεί να βγει στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.



<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.