Εκνευρισμός Γκουαρντιόλα για το γρασίδι

Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Σαραγόσα μόνο σε καλή κατάσταση δεν ήταν και αυτό εκνεύρισε τον Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αφήνοντας αιχμές πως θέλουν να κάνουν κακό στους παίκτες του.
«Δεν είναι σαν το μπάσκετ όπου το παρκέ είναι πάντα το ίδιο. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να προσαρμοστούμε. Και ο Μανόλο Χιμένες δήλωσε ότι θα αφήσουν το χορτάρι ψηλό και δεν θα το ποτίσουν», είπε αρχικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα εκνευρισμένος για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Ρομαρέδα και συνέχισε:
«Μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε για να μας βλάψουν, αλλά θα βλάψουν και τους ίδιους. Υπήρχαν περισσότερα φάουλ, πολλές επαφές και αργός ρυθμός. Όλα τα γήπεδα είναι έτσι, εκτός από το Σαν Μαμές. Επίσης το Μπερναμπέου. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε κερδίσει κάθε φορά που έχουμε ψηλό χορτάρι».
Για το αγωνιστικό μέρος ο Γκουαρντιόλα είπε: «Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο ματς. Ο αγώνας ήταν περίπλοκος και επικίνδυνος γι΄ αυτό είμαστε περήφανοι που κερδίσαμε μετά από μία δύσκολη εβδομάδα μετά την Μπιλμπάο και την Μίλαν» 


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.