Σκόνδρας: «Πρώτα ο Ατρόμητος»

Τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται για τον Σκόνδρα είναι πολλά, ωστόσο ο άσος του Ατρομήτου τονίζει πως τον πρώτο λόγο τον έχουν οι Περιστεριώτες.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του Ατρομήτου στην «Real Sports»: «Είμαι πολύ καλά στον Ατρόμητο. Διαβάζω κι εγώ, ακούω αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Δεκέμβριο του 2013, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος έχει τον πρώτο λόγο για μένα. Φιλοδοξίες ασφαλώς και έχω όμως δεν βιάζομαι».
Για τον τελικό: «Όταν αποκλείεις Άρη και ΠΑΟΚ αρχίζεις να πιστεύεις ότι μπορεί να παίξεις στον τελικό. Τα καταφέρουμε και πλέον ελπίζουμε στο καλύτερο. Ένα παιχνίδι είναι, όλα μπορούν να συμβούν, έστω και αν παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος», ήταν η απάντησή του.

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Χρειάζεται πάντως τύχη και συνέπεια στις εμφανίσεις μας. Η ουσία είναι ότι η σκληρή δουλειά με τον προπονητή μας αποδίδει».



gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.