«Φουλάρει» για ενδεκάδα ο Καζίμ!

Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς έχει δείξει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται σοβαρά να τον ρίξει από το πρώτο λεπτό στην... μάχη της Τούμπας!
Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να πάρει στην αποστολή του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τον Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς αφού είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση! Παράλληλα σκέφτεται σοβαρά να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Μάλιστα με τα τωρινά δεδομένα ο Τούρκος διεθνής άσος των πρωταθλητών Ελλάδας θα δώσει... μάχη για μία θέση στην ενδεκάδα. Δεν θα πρέπει δηλαδή να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ακόμα και βασικός στην δεξιά πτέρυγα και να κάνει έτσι το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα σε μια δύσκολη έδρα και σε ένα κομβικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό.






gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.