Η Μπάγερν περνάει σαν άνεμος (vid)

 
Ούτε καν 21 γκολ στα τρία τελευταία ματς δεν έβαλε η Μπάγερν που μετά τις «επτάρες» σε Χόφενχαϊμ, Βασιλεία... κέρασε μισή ντουζίνα τεμάχια (6-0) την Χέρτα του Ρεχάγκελ.
Στην πρωτεύουσα είχαν εναποθέσει στον Οτο Ρεχάγλελ τις -φρούδες όπως αποδείχτηκαν- ελπίδες τους όχι για να πάρουν αποτέλεσμα, αλλά για να μην διασυρθούν από τη Μπάγερν. Βλέπετε ο Χερ Οτο είναι ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες (18) απέναντι στους Βαυαρούς, κάτι που ισχύει και κόντρα στον Γιουπ Χάινκες (11). Ωστόσο, με αυτή τη Μπάγερν των τελευταίων 15 ημερών, δεν γινόταν να την γλυτώσει ούτε καν ο... Βασιλιάς. Απλά ο Οτο κατάφερε να δεχτεί ένα γκολ λιγότερο απ' όσο γράφει η ταρίφα σε αυτό το δαιμονισμένο διάστημα.

Μόλις 6-0 ηττήθηκε η Χέρτα στο «Ολυμπιακό Στάδιο», ενώ είχαν προηγηθεί οι σερί «επτάρες» σε Χόφενχαϊμ και Βασιλεία. Οι φιλοξενούμενοι πάντως κυνήγησαν το έβδομο γκολ, ώστε να κάνουν ένα ξεγυρισμένο... black jack, καθώς είχαν φτάσει το τελικό σκορ από το 67'. Ωστόσο, στο φινάλε η αλήθεια είναι πως είχαν αφήσει το πόδι από το γκάζι και... απέμειναν με τη μισή ντουζίνα.
Σε αυτή την πανδαισία γκολ οι Φρανκ Ριμπερί (μοίρασε ασίστ, κέρδισε πέναλτι) και Αριαν Ρόμπεν έκαναν τα δικά τους. Ειδικά ο δεύτερος σημείωσε χατ τρικ αν και τα δύο τα έβαλε από την άσπρη βούλα (19, 67'). Συνολικά τα πέναλτι της Μπάγερν ήταν τρία, καθώς στο 50' ο Μάριο Γκόμες είχε επίσης ευστοχήσει από τα 11 βήματα.

Οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί στο ξεκίνημα, με τον Τόμας Μίλερ να ανοίγει ανενόχλητος το σκορ από το ύψος του πέναλτι. Στο 12' ο Ρόμπεν πήρε τη μπάλα σχεδόν από το κέντρο, κάλπασε μόνος του από δεξιά και πλάσαρε τον δύσμοιρο τερματοφύλακα της Χέρτα, Τόμας Κραφτ που απλά παρατηρούσε τους αντιπάλους να κάνουν πάρτι μπροστά στην εστία του. Στο 51' ο Τόνι Κρόος έκανε το 5-0.

Οσα γκολ όμως και αν έβαλαν οι παίκτες της Μπάγερν, το ένα της Ντόρτμουντ στη νίκη επί της Βέρντερ έδωσε τους ίδιους ακριβώς βαθμούς και διατήρησε την πρωταθλήτρια στο +5 από τη διώκτρια της που όμως πλέον (μετά την ήττα από τη Λεβερκούζεν) δείχνει πιο... λυσσασμένη από ποτέ.

Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Αλάμπα, Μπανστούρμπερ, Λουίζ Γκουστάβο, Κρόος, Ρόμπεν (70' Πράνιτς), Μίλερ (61' Τίμοστσουκ), Ριμπερί (73' Ραφίνια), Γκόμες.

Bonus εγγραφης!



<-------Κάντε Like αν σας άρεσε



gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.