«Ζωντανός» για πλέι οφ με Λαζαρίδη!

 
Με ένα γκολ του Νίκου Λαζαρίδη στο 72ο λεπτό ο Άρης πήρε τους τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να τύχει καμίας κριτικής, καθώς οι φάσεις σε όλο το 90 λεπτό ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Ο Μανουέλ Μασάδο προχώρησε σε μια μόνο αλλαγή στην 11αδα του Άρη σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ρικάρντο Φατί αγωνίστηκε στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Παπαζαχαρία. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Νέτο και αριστερά ο Τσουκάνης. Αμυντικό δίδυμο οι Σανκαρε και Λαζαρίδης. Στον άξονα ο Ούμπιντες, δεξιά ο Σολτάνι και αριστερά ο Ακόστα, ενώ στην επίθεση ο Καστίγιο.

Οι «11» του ΟΦΗ

Ο Νίκος Αναστόπουλος με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα ξεκίνησε με του Σαχσανίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Γαλανόπουλο και αριστερά τον Βάντο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γεωργίου και Σόουζα. Αμυντικά χαφ οι Λόπεζ Ζ. Κάλαϊτζιτς και Μπόντορ. Στα άκρα οι Παπουλής και Λόπεθ Χ. και στην κορυφή της επίθεσης ο Καπάνταης.

Σφιχτός ο ΟΦΗ

Ένα κλειστό παιχνίδι χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Βικελίδης. Ο Άρης μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας όμως δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους καθώς οι κρητικοί είχαν πολύ καλή αλληλοκάλυψη και στις μεταβιβάσεις τους δεν έκαναν το εύκολο λάθος. Άλλωστε όπως αναμένονταν ο ΟΦΗ έδωσε χώρο στους «κίτρινους» να κάνει παιχνίδι και με τις αντεπιθέσεις προσπάθησαν να βγουν στην κόντρα επίθεση.

Έγειρε αριστερά

Καμία θεαματική αλλαγή δεν παρουσίασε το παιχνίδι με την συμπλήρωση μισή ώρας αγώνας. Ο Άρης προσπαθούσε μάλλον ανορθόδοξα να σπάσει την καλοστημένη αμυντική γραμμή του ΟΦΗ που κρατούσε το μηδέν στην άμυνά του πολύ χαλαρά. Οι Θεσσαλονικείς που είχαν γείρει από την αριστερά πλευρά καθώς Τσουκάνης και Ακόστα έπαιζαν πολύ καλά το 1-2 σε σχέση με την δεξιά πλευρά που δεν είχαμε το ανέβασμα του Νέτο, ενώ ο Σολτάνι σου έδινε την εντύπωση ότι τα πόδια του ήταν βιδωμένα στον αγωνιστικό χώρο μη μπορώντας να κάνει κάποια κίνηση προς την εστία.

Απειλητικός μετά το 40’

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι χάθηκε στο 39ο λεπτό με τον Καστίγιο να θέλει να κάνει την προσπάθεια πιο εντυπωσιακή, τι σπάνιο, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ του έκοψε το οπτικό πεδίο και δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ. Μετά το 40ο λεπτό ο Άρης ανέβασε ρυθμό και έγινε πιο πιεστικός στα καρέ του Σαχσανίδη. Η δεύτερη ευκαιρία ήταν και πάλι για τον Άρη στο 42ο λεπτό. Σουτ του Φατί με το δεξί, ο Σαχσανίδης απέκρουσε και ο Γεωργίου έδιωξε τον κίνδυνο.

Διόρθωσε το λάθος του

Στο δεύτερο ο Μασάδο κατάλαβε το λάθος και αποφάσισε να το διορθώσει με τις αλλαγές των Καπετάνο και Γιαννιώτα. Ο Πορτογάλος έβγαλε τον Σολτάνι που δεν μπόρεσε και πάλι να προσαρμοστεί στις ανάγκες ενός αγώνα, αλλά και τον Παπαζαχαρία. Θεώρησε πως το δεύτερο αμυντικό χαφ δίπλα στον Φατί ήταν πολύ και χρειαζόταν ένας πιο επιθετικογεννής ποδοσφαιριστής.

In Μάντζιος, out Καπάνταης

Ο Νίκος Αναστόπουλος που έδειχνε πιο ήρεμος στον πάγκο του ΟΦΗ, όσο ο Άρης δεν μπορούσε να σκοράρει αποφάσισε να φρεσκάρει την επιθετική του γραμμή με τον Άκη Μάντζιο να περνάει στην θέση του Λεωνίδα Καπάνταη.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε στο 68ο λεπτό με τον Ουμπίδες να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, ο Καπετάνος από πλάγια θέση έπιασε το απευθείας σουτ πριν σκάσει η μπάλα κάτω, όμως πέρασε παράλληλα από την εστία του ΟΦΗ και άουτ

Ο Μανουέλ Μασάδο αποφάσισε να ψηλώσει την επιθετική του γραμμή με τον Θανάση Κανούλα. Ο Πορτογάλος αντικατέστησε τον Καστίγιο που περιορίστηκε σε κάποιες τρίπλες χωρίς να έχει την ουσία. Ο Μεξικανός όταν δεν τραβάει δυσκολεύεται επιθετικά όλος ο Άρης.

«Καθάρισε» ο αρχηγός»

Οι «κίτρινοι» χωρίς να έχουν δείξει ότι έχουν επαφή με την εστία του ΟΦΗ πέτυχαν το γκολ με τον Νίκο Λαζαρίδη. Στο 72ο λεπτό ο Νέτο έβγαλε από τα δεξιά την σέντρα για το δεύτερο δοκάρι με τον αρχηγό του Άρη να πιάνει την κεφαλιά και να γράφει το 1-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ .

MAN OF THE MATCH: Ο Νίκος Λαζαρίδης ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ και έκανε τους φιλάθλους να σηκωθούν από την θέση τους και να πανηγυρίσουν.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Καρίμ Σολτάνι έψαχνε ευκαιρίες για δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Άρη. Αυτές δόθηκαν, μια ακόμα και σήμερα κόντρα στον ΟΦΗ, όμως ο Γαλλοαλγερινός τις πετάει συνεχώς στο καλάθι των αχρήστων.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Στέλιος Τσουκάνης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στην 11αδα του Άρη. Ο νεαρός πήρε πρωτοβουλίες και αυτό είναι θετικό για ένα παίκτη που ψάχνει την καθιέρωση.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Μανουέλ Μασάδο ξεκίνησε με δύο αμυντικά χαφ στο πρώτο ημίχρονο Φατί και Παπαζαχαρία με αποτέλεσμα ο Άρης να μην μπορεί να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα στον χώρο του κέντρου. Στο δεύτερο μέρος το διόρθωσε κάνοντας την ομάδα του πιο επιθετική.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Στυλιάρας σε γενικές γραμμές δεν έκανε το χοντρό λάθος που θα έκρινε και τον τελικό νικητή. Ο ρέφερι από την Αιτωλοακαρνανία χαρίστηκε στο Βάντο την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε αρκετές περιπτώσεις καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν ολίγον επικίνδυνος
Αρης: Βελίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας(46’ Καπετάνος), Σολτάνι(46’ Γιαννιώτας), Καστίγιο(70’Κανούλας), Φατί, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Ούμπιδες, Ακόστα, Τσουκάνης

ΟΦΗ:Σαχτσανίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης(60’ Μάντζιος), Μπόντορ, Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής, Λόπες(80’ Σίσιτς), Λόπεζ(71’ Κένταλ) 
Bonus εγγραφης!



<-------Κάντε Like αν σας άρεσε



gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.