Ραντεβού στο «Στάδιο του Φωτός»

 
Η Σάντερλαντ κράτησε μέσα στο Γκούντισον Παρκ και πήρε το 1-1 από την Έβερτον για τα προημιτελικά του FA Cup και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς στο «Στέιντιουμ οφ Λάιτ». Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, καλύτεροι οι γηπεδούχοι που είχαν και δοκάρι με τον Ντρέντε.
Η Σάντερλαντ κατάφερε από νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 12`, ο Μπάρντσλεϊ πήρε την μπάλα από τον Κόλμπακ και με δυνατό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Η Έβερτον προσπάθησε να απαντήσει, είχε ένα μακρινό σουτ του Φελαϊνί το οποίο εξουδετέρωσε ο Μινολέ και κατάφερε γρήγορα να επαναφέρει τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Στο 23` ο Ντρέντε σέντραρε, ο Γέλαβιτς έπιασε την κεφαλιά και ο Κέιχιλ παρενέβη στην πορεία της μπάλας, για να κάνει το 1-1.

Το ματς είχε ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να βάζουν... τα πόδια τους στη φωτιά και να ρισκάρουν με τις κάρτες. Τα «ζαχαρωτά» είχαν μια διπλή ευκαιρία στο 34`, όταν ο Μινολέ, με τον Χέιτινγκα να του κάνει φάουλ που δεν δόθηκε,  έδιωξε την κεφαλιά του Κέιχιλ και στην επαναφορά ο Ντεστέν σούταρε άουτ. Στο 43`, ο Ντρέντε, που με τις επελάσεις του προκαλούσε αρκετά προβλήματα, εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να περνάει άουτ! Το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το ημίχρονο, με την Έβερτον να έχει αναλάβει τα ηνία μετά το γκολ της ισοφάρισης.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος. Οι παίκτες του Μόγιες δημιούργησαν μία καλή στιγμή στο 54`, με τον Κόουλμαν να περνάει ανάμεσα από δύο παίκτες της Σάντερλαντ και να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 56` μετά από κόρνερ ο Φελαϊνί με πρώτη κεφαλιά βρήκε τον Κέιχιλ, ο οποίος από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Ανάλογη ήταν η κατάληξη και στην κεφαλιά του Γέλαβιτς στο 64`. Η Έβερτον είχε περιορίσει την ομάδα του Ο` Νιλ, η οποία έδειχνε... ικανοποιημένη με την ισοπαλία και την προοπτική της ρεβάνς στην έδρα της, ενώ ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς χαμηλότερος από το πρώτο.

Προς το τέλος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και στο 86` έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία. Μετά από γέμισμα του Μπάινες, αρχικά ο Χέιτινγκα και στη συνέχεια ο Γέλαβιτς είδαν τον εντυπωσιακό Μινολέ να τους σταματάει και να... αποθεώνεται από τους περίπου 6.000 οπαδούς της ομάδας του που είχαν ταξιδέψει στο Λίβερπουλ! Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού, με την Σάντερλαντ να παραμένει χωρίς νίκη στο Γκούντισον Παρκ από το 1996!
Έβερτον (Μόγες): Χάουαρντ, Νέβιλ, Χέιτινγκα, Ντεστέν, Μπάινες, Όσμαν, Φελαϊνί, Κόουλμαν (72` Γκουεγιέ), Κέιχιλ, Ντρέντε (85` Στρακουαλούρσι), Γέλαβιτς

Σάντερλαντ (Ο` Νιλ): Μινολέ, Μπάρντσλεϊ, Ο` Σι, Τέρνερ, Μπριτζ, Γκάρντερ, Κόουλμπακ, Λάρσον, ΜακΚλιν, Μπέντνερ, Κάμπελ (74` Βον)

Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.