Με απουσίες στην Ξάνθη ο ΠΑΣ

 
Αποδεκατισμένος θα ταξιδέψει στην Ξάνθη (18/3) ο ΠΑΣ Γιάννινα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι. Και αυτό γιατί ο Άγγελος Αναστασιάδης θα έχει να αντιμετωπίσει ξανά απουσίες.
Συγκεκριμένα ο 'Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ντε Βινσέντι, Λίλα που συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ ο Πατσατζόγλου δεν κατάφερε να ξεπεράσεις τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο κι έμεινε επίσης εκτός.

Αντίθετα μέσα είναι ο Τζάνης μετά την σιωπιρή του τιμωρία, αλλά και οι Σκούφαλης και Μιχαήλ που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Την 18μελή αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα απαρτίζουν οι Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Βίλα,  Μπεσέρα, Κυριάκος, Σκούφαλης, Τζάνης, Γεωργίου, Γιάκος, Ζαμπρέλα, Μπακαγιόκο.

Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.