«Κλείνει» η αδειοδότηση για ΠΑΟΚ

Στο τελευταίο στάδιο έχει μπει το θέμα της αδειοδότησης στον ΠΑΟΚ, αφού και το τελευταίο «αγκάθι» που αφορούσε τον Λούσιο Φιλομένο, φαίνεται πως παρακάμπτεται, μετά την υποχώρηση του παίκτη.
Το θέμα του Αργεντινού έδειχνε να είναι και αυτό που προβλημάτιζε περισσότερο απ' όλα τα υπόλοιπα τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού ο 32χρονος επιθετικός φαινόταν ανένδοτος στο θέμα των χρημάτων που του οφείλονταν.
Ωστόσο οι πρόσφατες εξελίξεις θέλουν τον παίκτη και ομάδα να έχουν βρει την «χρυσή» τομή στο θέμα του διακανονισμού των χρημάτων που έχει λαμβάνειν ο Φιλομένο, ξεπερνώντας έτσι ακόμα ένα εμπόδιο, στο θέμα της εξασφάλισης της αδειοδότησης του ΠΑΟΚ.
Εξάλλου να θυμίσουμε ότι έχει ήδη επέλθει συμφωνία με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, στον οποίο και καταβλήθηκαν περίπου 100.000 ευρώ, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μίρκο Σαβίνι, που έλαβε περίπου τα μισά.
Bonus εγγραφης!





<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.