Φερέιρα: «Η Μπενφίκα το πλεονέκτημα»

Την Μπενφίκα έχρισε φαβορί στο ντέρμπι του πορτογαλικού πρωταθλήματος με την Μπράγκα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έχει εργαστεί και στις δύο ομάδες.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα ματς στο οποίο όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Πιστεύω πως παρά την εξαιρετική πορεία της Μπράγκα, η Μπενφίκα ίσως έχει ένα πλεονέκτημα.
Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα για τα τελευταία αποτελέσματα, την απώλεια της διαφοράς στο πρωτάθλημα και την ήττα από την Τσέλσι στα προημιτελικά του Champions League. Το παιχνίδι δεν έρχεται στην καλύτερη δυνατή στιγμή για την Μπενφίκα, αλλά έχει τον πρώτο λόγο».
Bonus εγγραφης!





<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.