Μιλάει με Μπενφίκα για Γκαϊτάν η Γιουνάιτεντ

 
Διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα ξεκίνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αργεντινού διεθνή άσου, Νίκολας Γκαϊτάν. Ο 24χρονος άσος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ράιαν Γκιγκς και είναι ο πρώτος σ΄τοχος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Ο Γκαϊτάν μετακόμισε στην Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2010 από την Μπόκα Τζούνιορςέναντι του ποσού των 8,4 εκατ. ευρώ και από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι θα ακολουθούσε τα βήματα του προκατόχου του Άνχελ Ντι Μαρία (μετακόμισε στην Ρεάλ Μαδρίτης).

Ο 24χρονος άσος ο οποίος είναι και διεθνής με την εθνική Αργεντινής έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τόσο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που έχει αναγκάσει τον Σερ Άλεξ Φέγκιουσον να τον έχει πρώτο όνομα στην λίστα του.

Ήδη οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν πρόταση στην Μπενφίκα πρόταση που φτάνει τα 24 εκατ. ευρώ με την ρήτρα του να ανέρχεται στα 42 εκατ. ευρώ.
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.