Έρχεται... ευρωπαϊκός αποκλεισμός!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφασίζουν τελικά σήμερα για τον διακανονισμό με τους ξένους να είναι αρνητικοί. Πάντως, υπάρχουν και χρωστούμενα σε άλλες ομάδες.
Πριν την προπόνηση της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού μίλησαν για το... μέλλον των οφειλόμενων τους και τον διακανονισμό, ζητώντας τους μετόχους. Σήμερα στην Παιανία θα πάνε τα χαρτιά για να υπογράψουν οι παίκτες, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πάρουν ομόφωνη απόφαση και αυτό που έβγαινε είναι πως: «Η κατάσταση είναι ίδια εδώ και καιρό και δεν κάνει κανείς τίποτα για να διορθωθεί. Πρέπει να κάνουμε εμείς κάτι για να ευαισθητοποιηθούν οι μέτοχοι και να υπάρχει μια ελπίδα και για τον Παναθηναϊκόκαι για μας. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν θα αλλάξει κάτι ακόμα και να υπογράψουμε τώρα»!
Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση αναφέροντας: «Αν είναι να κάνουμε κάτι, να το κάνουμε όλοι μαζί. Μόνο έτσι έχουμε ελπίδα να πετύχουμε κάτι. Μήπως και ενδιαφερθούν οι μέτοχοι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε κανέναν πια με όλα αυτά που έχουμε ακούσει», με τον Κώστα Κατσουράνη να προσθέτει: «Συμφωνώ ότι πρέπει να έχουμε μια κοινή γραμμή σε ότι κι αν αποφασίσουμε».
Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Καραγκούνης ζήτησε πίεση: «Πρέπει να πιέσουμε κι εμείς από την πλευρά μας με τον τρόπο μας. Σίγουρα υπάρχει κρίση, το ξέρουμε, αλλά δεν δικαιολογεί αυτήν την εικόνα. Και να υπογράψουμε τώρα, δεν νομίζω να βγει κάτι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να πιέσουμε καταστάσεις».
Οι ξένοι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που δεν είναι και τόσο διατεθειμένοι να υπογράψουν τον διακανονισμό και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Στο μεταξύ, οι παίκτες, μέσω του Γιόσου Σαριέγκι, θα μεταφέρουν αίτημα προκειμένου να συναντηθούν με κάποιον από τους μετόχους, έτσι ώστε να συζητήσουν αναλυτικά τα προβλήματα και να πάρουν απαντήσεις.
Πάντως, ακόμα και οι ποδοσφαιριστές να υπογράψουν τον διακανονισμό δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο Παναθηναϊκός θα την γλιτώσει καθώς χρωστάει σε ομάδες. Υπάρχουν εκκρεμότητες απέναντι σε άλλους πιστωτές, όπως οι ΛιόνΤζένοα και Σετούμπαλ, που δύσκολα θα δείξουν κατανόηση.
Αν οι πράσινοι τιμωρηθούν που μοιάζει να είναι το πιο πιθανό την δεδομένη χρονική στιγμή, τότε θα μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για ένα χρόνο. Αν ο Παναθηναϊκός κάνει έφεση θα έχει ακόμα μια εβδομάδα μπροστά του για να βρει τα χρήματα.
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.