Δώρο Στόουκ σε Γιουνάιτεντ

 
Λίγες μέρες μετά την επική ανατροπή με την Τσέλσι, η Σίτι ισοφαρίσε την Στόουκ (1-1) για να πάρει βαθμό και πλέον οι Κόκκινοι Διάβολοι μπορούν να ξεφύγουν στο +3.
Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν αυτή που πήρε το αποτέλεσμα από την πολύ καλά στημένη Στόουκ, η οποία λίγο έλλειψε να υποχρεώσει την την Σίτι σε ήττα. Το πρώτο μέρος έχει ξεχαστεί ήδη από όλους αφού εκτός από το κόψιμο του Ζαμπαλέτα πάνω στην γραμμή στο 39' δεν υπήρξε κάποια αξισημείωτη φάση. Στο 59' το σύνολο του Πούλις πήρε προβάδισμα όταν ο Πέναντ έδωσε στον Κράουτς και ο Αγγλος επιθετικός με ένα ασύλληπτο σουτ (σίγουρα από τα γκολ της χρονιάς) από την γωνία της περιοχής νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Χαρτ για το 1-0. Οι Πολίτες δεν έδειχαν ικανοί να απειλήσουν στη συνέχεια, η Στόουκ δεν έδειξε διάθεση να κλειστεί και το γκολ της ισοφάρισης ήρθε επίσης από ένα σουτ εκτός περιοχής, με τον Γιάγια Τουρέ να το δοκιμάζει από 35 μέτρα ο Σόουκρος έβαλε το κεφάλι του και άλλαξε την πορεία της μπάλας, ο Μπέγκοβιτς έβαλε τα χέρια του στη μπάλα, όμως εκείνη πήγε στα δίχτυα του για το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.
Οι συνθέσεις

Στόουκ (Τόνι Πούλις):
 Μπέγκοβιτς, Χουτ, Σόουκρος, Γουίλκινσον, Γουίλαν, Γουίλσον, Γουάιτχεντ, Εθέρινγκτον (81' Παλάσιος), Γουόλτερς, Κράουτς (90' Τζόουνς), Ζερόμ (51' Πέναντ).

Μάντσεστερ Σίτι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Ρίτσαρντς, Ζαμπαλέτα (84' Μίλνερ), Κλισί, Κόλο Τουρέ, Μπάρι (74' Τέβες), Νασρί, Σίλβα (62' Τζόνσον), Γιάγια Τουρέ, Μπαλοτέλι.
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.