Γράφτηκε στην Ιστορία ο Ρονάλντο

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο έσπασε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ρεάλ φέτος, ενώ ο Πορτογάλος επιθετικός έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην Ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζόν με τα κατορθώματά του.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 4-1 επί της Μαγιόρκα και έβαλε της βάσεις για την βαθμολογική 100άρα της Βασίλισσας. Ωστόσο, αυτό το γκολ ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ που το πανηγύρισε έξαλλα. Και αυτό γιατί με το τέρμα του έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του Ισπανικού πρωταθλήματος που κατάφερε να σημειώσει έστω και ένα γκολ κόντρα σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας μέσα στην ίδια σεζόν!
Πρόκειται για ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό κατόρθωμα, καθώς εκτός από το γεγονός ότι δεν βρέθηκε Ισπανική άμυνα που να του αντισταθεί, ουδείς το έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.



100€  bonus!  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.