«Γκέλα» Γιουνάιτεντ, στο κόλπο η Σίτι! (vids)

Δώρα κάνει και η Γιουνάιτεντ, αφού ηττήθηκε 1-0 από τη Γουίγκαν και η Σίτι με την τεσσάρα στη Γουέστ Μπρομ μείωσε στους -5. Πρώτο γκολ για Τέβες, νίκη τριάδας για Άρσεναλ.
Η Γιουνάιτεντ βρέθηκε στο -8 και... χαλάρωσε, μιας και σε αυτό τη βοηθούσε και το ότι είχε 14 νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στην αντίπαλό της. Ωστόσο, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και αυτό φάνηκε κόντρα στη Γουίγκαν, με τους γηπεδούχους να προσγειώνουν απότομα την ομάδα του Φέργκιουσον, να κερδίζουν 1-0 και ξεφεύγουν από την επικίνδυνη ζώνη αφήνοντας εκεί Γουλβς, Μπλάκμπερν και Μπόλτον. Οι «Λάτικς» έστειλαν μήνυμα μόλις στο 32' με τον Μόσες να σκοράρει και το γκολ να ακυρώνεται λανθασμένα ως φάουλ στον Ντε Χέα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πολύ σωστά τοποθετημένοι και στο 50΄ο Μαλόνεϊ με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.  Ο Φέργκιουσον άλλαξε την κακή επίθεση και την θέση των Ρούνεϊ, Ερνάντες πήραν οι Γουέλμπεκ, Νάνι, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν, αν και στο 72΄ η Γιουνάιτεντ ζητά πέναλτι σωστά σε χέρι του Φιγκερόα


Γκολ Τέβες και... - 5!
Αυτή τη φορά οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η Σίτι ήταν αυτή που δέχθηκε το δώρο της Γιουνάιτεντ και με την νίκη 4-0 επί της Γουέστ Μπρομ μείωσε στους -5 από την κορυφή. Ο Αγουέρο ήταν αυτός που πέτυχε δυο τέρματα, ωστόσο τη... δόξα «έκλεψε» ο Τέβες ο οποίος σκόραρε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα. Η Σίτι μπήκε δυνατά με το καλημέρα και μόλις στο 8' ο Αγουέρο άνοιξε το σκορ. Οι Πολίτες καλύτεροι και στο 53' ο Αργεντίνος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο ματς. Ο Τέβες πέρασε από τα λόγια στις πράξεις και με γκολ στο 61' πέτυχε το 3-0, ενώ ο Σίλβα στο 64' διαμόρφωσε το 4-0.
«Κανονιές» για Τσάμπιονς Λιγκ
Η Τότεναμ άνοιξε τον δρόμο στην Άρσεναλ για τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και οι κανονιέρηδες δεν έχασαν την ευκαιρία. Μεγάλη εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της ουραγού Γουλβς και +5 από την 4η θέση. Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Βενγκέρ, αφού στο 9' η ομάδα του ήταν μπροστά με 1-0 και με παίκτη παραπάνω, αφού ο Μπασόνγκ ανέτρεψε τον Γουόλκοτ και ο Φαν Πέρσι με πέναλτι άνοιξε το σκορ. Δυο λεπτά αργότερα σκόρερ χρίστηκε ο Γουόλκοτ και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη. Η Γουλβς προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι και στο 69΄ο Μπεναγιούν διαμόρφωσε το 3-0.
Ανάσα για ΚΠΡ
Η Σουόνσι είχε χάσει τα 3 τελευταία της παιχνίδια, η ΚΠΡ καιγόταν για βαθμούς και οι «ρέιντζερς» έφτασαν στη νίκη 3-0, παίρνοντας βαθιά ανάσα. Οι Ουαλοί έπαιξαν το κλασικό τους παιχνίδι, έχοντας κατοχή της μπάλας, όμως για ακόμη μία φορά δεν μπορούσαν να απειλήσουν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να διώξουν την μπάλα μετά το κόρνερ του Τααράμπ και τον Μπάρτον κάνει το 1-0. Οι παίκτες του Ρότζερς μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, όμως στο 55' ο Μακί έκανε το 2-0 και έδωσε πολύ σημαντικό προβάδισμα στην ΚΠΡ. Το τελικό 3-0 έκανε ο Μπουζάκι στο 67' μετά από ωραία ασίστ του Τααράμπ και την ομάδα του Χιουζ να είναι στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού.





    gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.