Με διαφορά... ασφαλείας η Ρεάλ (vid)

Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε μόνο για ένα 45λεπτο, επιβλήθηκε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-1 της Χιχόν, έφτασε τα 107 γκολ και πηγαίνει στην Βαρκελώνη με διαφορά ασφαλείας.
Λίγες ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό για το ChampionsLeagueμε την Μπάγερν και το clásicoμε την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ υποδέχθηκε τα Χιχόν και φυσικά κανένας δεν είχε τίποτα άλλο μυαλό του από τη νίκη. Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν καλά στο παιχνίδι και πίεσαν από το ξεκίνημα για το γκολ. Το ότι δεν τα κατάφεραν αποτελεί… παράδοξο, με τους παίκτες του Κλεμέντε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο «Μπερναμπένου», όταν ο Τρέχο παραλίγο να ανοίξει το σκορ μετά τα τραγικά λάθη των αμυντικών των Μερένγκες, όμως ο Κασίγιας ήταν εκεί.
Ό,τι δεν κατάφερε ο Αργεντίνος το κατάφερε στο 30’ ο Ντε Λας Κουέβας από την άσπρη βούλα. Λίγο νωρίτερα ο Τρέχο είχε μπει στην περιοχή, ο Ράμος έκανε το τάκλιν βρήκε την μπάλα με το χέρι – δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη και μετά τα ριπλέι αν είχε πρόθεση η όχι – με τον Μοντέρο να δίνει το πέναλτι. Η «βασίλισσα» δεν άργησε να απαντήσει, όταν στο 37’ ο Σέρχιο Ράμος έβγαλε την σέντρα, οι αμυντικοί της Χιχόν… κοιμήθηκαν και ο Ιγουαΐν σε ρυθμό προπόνησης έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά. Λίγο αργότερα η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Χουάν Πάμπλο μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαχίν και η Ρεάλ σίγουρα άξιζε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο, κάτι που δε συνέβη.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Μουρίνιο είχαν τον απόλυτο έλεγχο, δεν απειλήθηκαν καθόλου, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο εκνευρισμός ήταν εμφανής στον πάγκο και στους παίκτες, όλα αυτά όμως μέχρι το 74’, όταν ο Κριστιάνο επανέφερε την… τάξη και έκανε το 2-1, για να διώξει όλη την πίεση που ένιωθαν οι Μαδριλένοι. Στο 82’ ο Οζίλ έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μπενζεμά και ο Γάλλος νίκησε τον Χουάν Πάμπλο για το 3-1, με την επιθετική τριπλέτα της Ρεάλ να καθαρίζει το παιχνίδι και την «βασίλισσα» να φτάνει τα 107 γκολ στην Πριμέρα Ντιβισιόν και να ισοφαρίζει το ρεκόρ της ομάδας του Τζον Τόσακ! Το τελικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι οι πρωτοπόροι θα ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα με διαφορά ασφαλείας και ό,τι και να γίνει θα είναι στην κορυφή και μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Η Χιχόν από την άλλη ετοιμάζεται σιγά-σιγά για την δεύτερη κατηγορία.


100€  bonus! 


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.