Νικάει και περιμένει η Μπάρτσα (vid)

Στην πιο δύσκολη έξοδο της, η Μπαρτσελόνα θέλει ένα αβίαστο «τρίποντο» κόντρα στην επικίνδυνη Λεβάντε, ώστε να υποδεχτεί τη Ρεάλ στο -4.
* Η Μπάρτσα νικάει από το ημίχρονο στα 10 τελευταία ματς της!

ΛΕΒΑΝΤΕ: Προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της Χιχόν, αλλά στο τέλος σα να παράτησε το ματς. Ισως να ξέμεινε από δυνάμεις, μιας και παίζουν συνεχώς οι ίδιοι (απουσία βάθους στο ρόστερ). Γενικότερα πάντως βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση και το απέδειξε με Βαλένθια και Ατλέτικο. Οι Λεβαντίνοι δεν έχουν απουσίες και έχουν αντέξει παραδόξως σε αυτή την πίεση της τετράδας. Αντικειμενικός στόχος πάντως είναι απλά η έξοδος στην Ευρώπη. Τους βολεύει αφάνταστα το ότι θα πρέπει να παίξουν στην κόντρα που είναι το ψωμοτύρι τους.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πλέον έχει βρεθεί από το -10 στο -4 και το πιστεύει. Για να ελπίζει βέβαια σε γκέλα της Ρεάλ, οφείλει με τη σειρά της να πάρει όλα τα δικά της ματς. Εκτός της κούρασης, υπάρχουν και διαδοχικά προβλήματα στην άμυνα. Βέβαια ο Γκουαρδιόλα στο 4-0 επί της Χετάφε χρησιμοποίησε μόνο έναν καθαρό αμυντικό και τέσσερις επιθετικούς (Κουένκα, Αλέξις, Μέσι, Πέδρο) και η Μπάρτσα τέλειωσε το ματς χωρίς να έχει δεχτεί φάση και με την κατοχή υπέρ της στο 76-24! Ολα αυτά εννοείται με τον Μέσι να βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση με 39 γκολ στο πρωτάθλημα και 61 σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν επιτρέπεται να κάνει γκέλα και να περιμένει τη Ρεάλ την επόμενη βδομάδα, ώστε να μπει στο κόλπο του τίτλου για τα καλά.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΛΕΒΑΝΤΕ (Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ) 4-2-3-1: Μουνούα, Καμπράλ, Μπαγιεστέρος, Χουανφράν, Πέδρο Λόπεθ, Φαρινός, Ιμπόρα, Βάλδο, Μπαρκέρο, Ελ Ζαρ, Κονέ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουρδιόλα) 4-3-3: Βαλδές, Μασεράνο, Πουγιόλ, Αντριάνο,  Μουνιέσα, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι, Μέσι, Πέδρο, Αλέξις Σάντσες

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μοναδικός αμφίβολος ο αριστερός μπακ Ντελ Ορνο (13/0).
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πέραν των μονίμως απόντων Βίγια, Φοντάς, Αφελάι, Αμπιντάλ,  αμφίβολοι παραμένουν οι Πικέ (21/2), Ντάνι Αλβες (28/2).

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
2010-11: 1-1
2009-10: -
2008-09: -
2007-08: 1-4
2006-07: 1-1
2005-06: -

ΦΟΡΜΑ (6 τελευταία)
ΛΕΒΑΝΤΕ
Σπόρτινγκ Χιχόν – Λεβάντε 3-2
Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0
Βαλένθια – Λεβάντε 1-1
Λεβάντε – Οσασούνα 0-2
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Λεβάντε 1-3
Λεβάντε – Βιγιαρεάλ 1-0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Μπαρτσελόνα – Χετάφε 4-0
Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 1-4
Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0
Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα 0-2
Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 5-3
Σεβίλλη -  Μπαρτσελόνα 0-2


   gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.