Ματς παραμονής για Αμβούργο

Μονόδρομος η νίκη κόντρα στο Ανόβερο, αφού το Αμβούργο έχει μπει σε μπελάδες αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία. Σε τροχιά Ευρώπης οι φιλοξενούμενοι, αν και εκτός δεν μπορούν....
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Η Χοφενχάιμ προσγείωσε απότομε το Αμβούργο και η τεσσάρα ακούστηκε για τα καλά... Η ομάδα του Λιμανιού βρίσκεται μόλις δυο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών. Εντός έδρας το Αμβούργο δεν πείθει και με μόλις δυο νίκες δεν μπορεί να περιμένει πολλά, με το τελευταίο εντός έδρας «τρίποντο» να είχε έρθει στια 4 Δεκεμβρίου. Έντονη η πίεση στο πρόσωπο του Φινκ και κόντρα στο Ανόβερο η νίκη είναι μονόδρομος. Ο Ντρόμπνι παρά τον τραυματισμό στο χέρι του συνεχίζει να αγωνίζεται.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ξεπέρασε τη συντριβή από τη Σάλκε και με πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε άνετα της Βόλφσμπουργκ 2-0 μένοντας έτσι σε τροχιά Ευρώπης. Εκτός έδρας πάντως δυσκολεύεται αρκετά και οι δυο νίκες που έχει μόνο βάζουν σε κίνδυνο τον στόχο του Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχει κόπωση, κάτι που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία. Εκτός πλάνων ο φορ, Αμπντελάουι, αντίθετα επιστρέφει ο βασικός μέσος, Στιντλ.


ΦΟΡΜΑ
Χοφενχάιμ – Αμβούργο 4-0
Αμβούργο – Λεβερκούζεν 0-0
Καϊζερσλάουτερν - Αμβούργο 0-1
Βόλφσμπουργκ -Αμβούργο 2-1
Αμβούργο - Φράιμπουργκ 1-3
Σάλκε - Αμβούργο 3-1

Ανόβερο – Βόλφσμπουργκ 2-0
Σάλκε - Ανόβερο 3-0
Ανόβερο-Γκλάντμπαχ 2-1
Μπάγερν-Ανόβερο 2-1
Ανόβερο-Κολωνία 4-1
Βέρντερ-Ανόβερο 3-0

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-5-0 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 0-0
2009-10: 0-0
2008-09: 2-1
2007-08: 1-1
2006-07: 0-0
2005-06: 1-1

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Αμβούργο: Ντρόμπνι, Μπρουμά, Μανσιέν, Βέστερμαν, Αόγκο, Κατσάρ, Γιάρολιμ, Ιλίσεβιτς, Γιάνσεν, Πέτριτς, Μπεργκ.
Ανόβερο: Τζίλερ, Τσερούντολο, Έγκιμαν, Πόγατετς, Πάντερ, Πίντο, Σμίντεμπαχ, Ράους, Στιντλ, Σλάουντραφ, Ντιούφ.


 100€  bonus!


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.