Τα 'δειξε με Κριστιάνο! (vid)

Την ώρα που η μπάλα έκαιγε ο Πορτογάλος έδειξε ότι δεν χάνει το πρωτάθλημα και με χατ τρικ οδήγησε την Ρεάλ στο 1-4 επί της Ατλέτικο και τη σιγουριά του +4!
Το Μαδριλένικο ντέρμπι είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και η Ατλέτικο ήθελε πολύ να είναι αυτή που θα της κόψει το πρωτάθλημα. Οι Μερένγκες όμως είχαν την τύχη να έχουν έναν... τεράστιο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε δύο απίστευτα γκολ με οβίδες εκτός περιοχής και ήταν αυτός που σήκωσε στην πλάτη του τους Blancos όταν η μπάλα έκαιγε. Ο Πορτογάλος σημείωσε ακόμα ένα χατ τρικ και επανέφερε στη σιγουριά του +4 την πρωτοπόρο. Ο CR7 έφτασε τα 40 γκολ στην της Primera Division ισοφάρισε τη δική του περσινή καλύτερη επίδοση όλων των εποχών και άφησε πίσω τον Μέσι στη μάχη για το Χρυσό Παπούτσι.
Στο 25' ήρθε το πρώτο τεμμάχιο από τον 27χρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ που άφησε άγαλμα τον Κουρτουά, όμως οι Ροχιμπλάνκος είχαν την απάντηση στο δεύτερο μέρος και το 55' με κεφαλιά του Φαλκάο (21 γκολ στο πρωτάθλημα) μετά η σέντρα του Φιλίπε Λουίς από αριστερά (1-1). Ο Μουρίνιο έβλεπε το έργο που είχε δει με την Μάλαγα και την Βιγιαρεάλ, όμως ο Ρονάλντο είχε διαφορετική άποψη. Στο 68' με νέο κεραυνό από τη γωνία της περιοχής τίναξε ξανά τα δίχτυα του ανήμπορου Κουρτουά για το 1-2 και στο 83' από πέναλτι το οποίο κέριδσε ο Ιγουαΐν από τον Γκοντίν ολοκλήρωσε το χατ τρικ (1-3). Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε η συνήθης «χρυσή» αλλαγή, Χοσέ Καγιεχόν, στο 87' από την 11η ασίστ του CR7 στο πρωτάθλημα.

Την επόμενη αγωνιστική η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Σπόρτινγκ Χιχόν στο «Μπερναμπέου» πριν το μεγάλο ντέρμπι της Ευρώπης με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου».

Οι συνθέσεις

Ατλέτικο (Ντιέγο Σιμεόνε):
 Κουρτουά, Περέα, Φελίπε Λουίς, Γκοντίν, Τιάγκο, Ντιέγο, Χουανφράν, Γκάμπι, Τουράν (78' Κόκε), Αντριάν, Φαλκάο.

Ρεάλ (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Κοεντράο, Κεντίρα, Αλόνσο, Κακά (46' Οζίλ), Ντι Μαρία (84' Καγιεχόν), Ρονάλντο, Μπενζεμά (70' Ιγουαΐν).

Διαιτητής: Κάρλος Ντελγάδο Φερέιρο


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.