O πολύτιμος Πολ Σκόουλς


Ο Μάικλ Κάρικ μίλησε για την πολλαπλό ρόλο του Πολ Σκόουλς στ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για τα όσα πρόσφερε τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων η επιστροφή του.
Το καλοκαίρι του 2011, ο Σκόουλς αποφάσισε ότι είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να σταματήσει τη λαμπρή καριέρα του και σταδιακά να μπει στον κόσμο της προπονητικής. Ωστόσο, δεν άντεξε πολύ καιρό μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Τον Ιανουάριο επέστρεψε και μέχρι στιγμής έχει δώσει το παρών σε 12 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας αήττητος σε όλα! Παράλληλα, η παρουσία του έχει πολλαπλά οφέλη για την ομάδα, όπως άλλωστε δήλωσε και ο Μάικλ Κάρικ.

«Όλοι ξέρουν πόσο καλός είναι και τι αντίκτυπο έχει στην ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και στην προπόνηση. Οι εμφανίσεις του, το ότι μπήκε κατευθείαν μέσα στην ομάδα και έπαιξε με αυτόν τον τρόπο ήταν εκπληκτικό, έχει ακόμα αρκετά παιχνίδια να δώσει», είπε χαρακτηριστικά ο μέσος της Γιουνάιτεντ.


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.