Fantastic 4 United! (vid)

Εντυπωσιακοί οι πρωταθλητές, συνέτριψαν την Αστον Βίλα 4-0 και επανέφεραν τη διαφορά από την Σίτι στο +5 τέσσερις στροφές πριν το τέλος.
Οι Κόκκινοι Διάβολοι έκαναν το καθήκον τους στον αγώνα με τους Χωριάτες και πήγαν ξανά τη διαφορά στους πέντε βαθμούς, 15 μέρες πριν το ντέρμπι με την Σίτι και ενώ μεσολαβεί ο αγώνας εντός με την Εβερτον. Η ομάδα του Αλεξ Φέργκιουσον για δεύτερο σερί ματς προηγήθηκε με αμφισβητούμενο πέναλτι, με τον Ασλεϊ Γιάνγκ μετά από αυτό που κέρδισε στον αγώνα με την ΚΠΡ, να είναι είναι ξανά ο πρωταγωνιστής, αυτή τη φορά σε φάση με τον Κλαρκ της Αστον Βίλα. Ο Ρούνεϊ έστησε τη μπάλα στη βούλα στο 7' και έκανε το 1-0 και τα πάντα πολύ πιο εύκολα για τους γηπεδούχους που έκλεισαν την αντίπαλό τους στα 3/4 του γηπέδου και έπαιξαν πολύ επιθετικά για να καθαρίσουν από νωρίς της αναμέτρηση. Τελικά το γκολ με το οποίο κλείδωσε το τρίποντο ήρθε με τον Γουέλμπεκ, ο οποίος έγραψε το 2-0 στο 43'.
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη, όμως η Γιουνάιτεντ ήταν το απόλυτο αφεντικό στον αγώνα και τον μετέτρεψε σε πάρτι με το δεύτερο γκολ του Ρούνεϊ στο 73' με σουτ που κόντραρε μέσα από την περιοχή και πλασέ του Νάνι από κοντά στο 93'. Πέρα από τη νίκη και το +5, η Γιουνάιτεντ κατέβασε και διαφορά των γκολ που έχει η Σίτι στο -4 (54-58), ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το τι θα γίνει με τον Γιανγκ, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική μετά την βουτιά με την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, η οποία κατέθεσε έφεση η οποία απορρίφθηκε από την ομοσπονδία. Ο άσος της Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του...
Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αλεξ Φέργκιουσον): 
Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Εβανς, Ραφαέλ, Κάρικ, Γιανγκ (61' Νάνι), Σκόουλς (78' Κλέβερλι), Βαλένθια, Ρούνεϊ (74' Μπερμπάτοφ), Γουέλμπεκ.

Αστον Βίλα (Αλεξ ΜακΛις): Γκίβεν, Χάτον, Κόλινς, Κλαρκ (64' Χέσκεϊ), Λιτσάι, Μπέικερ, Αϊρλαντ (75' Κάραδερς), Μπέιναν, Γκάρντνερ, Αγκμπονλαχόρ, Βάιμαν (83' Ν' Ζόγκμπια).

Διαιτητής: Χάσλεϊ



100€  bonus! 


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.