Ρονάλντο: «Μπορεί το Champions League η Μπάγερν»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόκριση στον ημιτελικό, όμως ξεκαθάρισε πως περιμένει να είναι πολύ δύσκολα τα ματς με την Μπάγερν Μονάχου για τον τελικό.
Οι Βαυαροί είναι ομάδα ικανή να σηκώσει και πάλι το Champions League τονίζει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πετύχαμε τον στόχο μας, κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ και είμαστε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε την Μπάγερν Μονάχου, μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν μας βλέπω ακόμα στον τελικό γιατί η Μπάγερν Μονάχου είναι ομάδα ικανή να κατακτήσει το Champions League», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το ματς με τους Κύπριους.
Bonus εγγραφης!



<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.