«Κλοπή» στο Ολντ Τράφορντ!

Έντονα παράπονα της ΚΠΡ από τον διαιτητή και τον επόπτη στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, αφού το γκολ της ομάδας του Φέργκιουσον προήλθε από ανύπαρκτο πέναλτι και ενώ είχε προηγηθεί οφσάιντ.
Ήταν στο 14` της αναμέτρησης όταν ο Ρούνεϊ βρήκε με μπαλιά-τρύπα τον Γιανγκ στην περιοχή. Ο Ντρέρι έτρεξε να τον μαρκάρει και ο πρώην παίκτη της Άστον Βίλα έπεσε στην περιοχή. Ο Λι Μέισον δεν δίστασε στιγμή. Πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη της ΚΠΡ! Διαδοχικά λάθη σε μία φάση από τον διαιτητή από το Λάνκασαϊρ και τον βοηθό του!

Αφενός ο Γιανγκ ήταν οφσάιντ, όπως φάνηκε ξεκάθαρα από το ριπλέι, αλλά το σημαιάκι του επόπτη έμεινε κολλημένο κάτω. Αφετέρου, η απόφαση για πέναλτι και αποβολή ήταν το λιγότερο τραβηγμένη. Αυτό ωστόσο δεν ενδιέφερε καθόλου τη Γιουνάιτεντ, η οποία έκανε το 1-0 με τον Ρούνεϊ από την άσπρη βούλα. Ο Μαρκ Χιουζ και οι άνθρωποι της ΚΠΡ ήταν... έξαλλοι με τον διαιτητή, ο οποίος μάλιστα καθυστέρησε να πάει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, καθώς τον... περίμεναν στην φυσούνα.

Η Γιουνάιτεντ έφτασε τα 10 κερδισμένα πέναλτι φέτος, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα, ενώ η ΚΠΡ τις 7 αποβολές, επίσης αριθμός-ρεκόρ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που σφυρίζει ο Μέισον μετά από 36 παιχνίδια!


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.