«Ζαχαρώνει» Κακά ο Αντσελότι

Το μεγάλο... μπαμ του καλοκαιριού με την απόκτηση του Κακά, θέλει να κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως δήλωσε ο Κάρλος Αντσελότι.
Ο τεχνικός των Παριζιάνων ξέρει όσο λίγοι τονΒραζιλιάνο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού μαζί είχαν μεγαλουργήσει στην Μίλαν, κατακτώντας και το Τσάμπιονς Λιγκ, πριν από πέντε χρόνια. Το γεγονός μάλιστα ότι τώρα βρίσκεται σε μία ομάδα που κάθε άλλο παρά... λυπάται τα χρήματα, όπως ηΠαρί, του δίνει την δυνατότητα το ερχόμενο καλοκαίρι να εκταμιεύσει ένα σεβαστό ποσό απ' τον τραπεζικό λογαριασμό των Αράβων ιδιοκτητών της, πραγματοποιώντας έτσι τον μεγάλο του πόθο.
Ο ίδιος πάντως έδειξε να μην πιστεύει ότι ένα τέτοιο deal θα μπορούσε να ευοδωθεί την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, δηλώνοντας ωστόσο πως: «Ελπίζω να έρθει ο Κακά στο Παρίσι, αλλά δε νομίζω πως θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφασίσει να τον παραχωρήσει, η δική μας πόρτα είναι ανοιχτή».



gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.