Εκλογές στον ΟΦΗ

Νέες εκλογές θα γίνουν στον ΟΦΗ στις 2 Μαΐου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής των κρητικών.
Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους, αν όχι την πιο δύσκολη, στην ιστορία του διανύει ο ΟΦΗ, με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής να συνεδριάζει σήμερα, προκειμένου να εξετάσουν και να αναλύσουν την οικονομική κατάσταση της ομάδας, καθώς και την πορεία του θέματος της αδειοδότησης.
Στη συνεδρίαση, λοιπόν, αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 2 Μαΐου, όπου θα υπάρξει ενημέρωση και απολογισμός της Επιτροπής για το χρονικό διάστημα από 4-1-2012 μέχρι και την ημέρα της διεξαγωγής της ΓΣ. Επίσης θα εκλεγεί και νέο Διοικητικό Συμβούλιο τηςΠΑΕ.
Έκκληση Μιχαλόπουλου σε μετόχους, παράγοντες
Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Διοικούσας, ο νυν πρόεδρος, Χρήστος Μιχαλόπουλος, έκανε δήλωση, στην οποία έκανε έκκληση στους μετόχους των Ομιλιτών, αλλά και σε όλους τους οικονομικούς παράγοντες της Κρήτης να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να βοηθήσουν την ομάδα.
«Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία που διέρχεται ο τόπος αλλά και η Ελληνική κοινωνία, η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση, όπως και πολλές άλλες ΠΑΕ τηςΣούπερ Λιγκ. Είναι συνεπώς επιτακτική η ανάγκη κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση της 2-5-2012 να αποκτήσει ισχυρή διοίκηση.
Κάνω έκκληση σε όλους τους μετόχους, σε όλους τους οικονομικούς παράγοντες της Κρήτης, έστω και την ύστατη ώρα να τη συνδράμουν οικονομικά, που αποτελείται από υπαλλήλους που έχουν οικογένειες, ποδοσφαιριστές που επίσης έχουν οικογένειες, καθώς και προπονητές που επίσης έχουν οικογένειες και παιδιά. ΟΛΟΙ οι άνθρωποι αυτοί που απαρτίζουν το δυναμικό της ομάδας μας, έχουν βιοτικές ανάγκες, όπως όλοι οι Έλληνες.
Τα μέλη της Δ.Ε. αγωνίζονται για τη ρύθμιση των εταιρικών θεμάτων, αλλά κυρίως για την ικανοποίηση των βιοτικών αναγκών του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. Επιβάλλεται συνεπώς όλοι να συνδράμουν στην ικανοποίηση των βιοτικών αναγκών των εργαζομένων της εταιρείας και στην προάσπιση του κύρους της. Η ΠΑΕ ΟΦΗ υπέβαλε ένα πλήρη φάκελο στο τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ κι ελπίζει στην αδειοδότηση της ομάδας.
Τα βαθύτερα προβλήματα όμως της ομάδας δεν μπορεί μόνη η αδειοδότηση να τα θεραπεύσει. Για ύστατη φορά απευθύνω έκκληση στους μετόχους και σε όλους τους φίλους της ομάδας όπως συνδράμουν οικονομικά την ΠΑΕ. Κατά τη γενική συνέλευση της 2-5-2012 θα δώσω περισσότερες εξηγήσεις σε κάθε ερώτημα που θα μου τεθεί. Κατά τη Γ.Σ. έρχεται η ώρα της ευθύνης των μετόχων. Αλλά και σήμερα 6-4-2012 είναι επίσης η ώρα των μετόχων.
Τα μέλη της Δ.Ε. από τις 4-1-2012 που ανέλαβαν τις ευθύνες της ΠΑΕ μέσα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κάναμε πολλές προσπάθειες, χτυπήσαμε πολλές πόρτες προκειμένου να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιασθεί η αναγκαία ανταπόκριση. Εγώ τις ευθύνες μου τις ανέλαβα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της Δ.Ε., αναλαμβάνοντας τη δύσκολη θέση του προέδρου.
Εγώ θα φύγω μαχόμενος και όχι κρυπτόμενος. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν μάχονται κρυπτόμενοι. Θα δώσω σύντομα στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες μου για να ενημερωθούν όλοι για την οικονομική μου κατάσταση. Εκεί θα διαπιστώσουν ότι είμαι πιο φτωχός από τους φτωχότερους που ασχολούνται με το χώρο του ποδοσφαίρου. Είμαι βέβαιος ότι έτσι κάποιοι θα συγκινηθούν για να ασχοληθούν σοβαρά με την αγαπημένη μας ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.