Και πως να το χάσει!


Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την ΚΠΡ για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και θέλει να διατηρήσει το +5 από την Σίτι. Μεγάλο φαβορί οι «κόκκινοι διάβολοι».
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Η νίκη στο «Ίγουντ Παρκ», έστω και στο τέλος, έφερε την Γιουνάιτεντ στο +5 από την Σίτι, διαφορά που της επιτρέπει μεν να καθορίσει η ίδια την έκβαση του τίτλου, ασχέτως με το αποτέλεσμα στο μεταξύ τους ντέρμπι, όμως από την άλλη δεν υπάρχει χώρος για... στραβοπατήματα. Ο Φέργκιουσον δεν αντιμετωπίσει νέα προβλήματα τραυματισμών (μόνο τα γνωστά) και οι «κόκκινοι διάβολοι» στηρίζουν πολλά στον φορμαρισμένο Βαλέντσια και στον Γιανγκ, που ήταν οι σκόρερ με την Μπλάκμπερν. Η Γιουνάιτεντ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στην προβληματική ΚΠΡ.

ΚΠΡ: Τα πράγματα δεν πηγαίνουν σε καμία περίπτωση όπως θα τα ήθελε ο Μαρκ Χιούζ, όμως οι εντός έδρας νίκες επί των Λίβερπουλ (3-2) και Άρσεναλ (2-1 την περασμένη εβδομάδα) έχουν φέρει την ομάδα οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Μπλάκμπερν. Στο «Ολντ Τράφορντ» οι «ρέιντζερς» αναμένεται να παραταχθούν με αμυντικούς προσανατολισμούς και μοναδικό προωθημένο τον Ζαμόρα, όμως δύσκολα θα φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το Μάντσεστερ. Με τις λεπτομέρειες να παίζουν σημαντικό ρόλο από εδώ και στο εξής ακόμη και η διαφορά των γκολ για αμφότερες της ομάδες ίσως αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας στο τέλος...

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Μάντσεστερ Γ.:
 Οι γνωστές απουσίες για την Γιουνάιτεντ με τους Άντερσον, Βίντιτς, Όουεν, Λίντεργκαρντ και Φλέτσερ να είναι εκτός δράσης. Ο Νάνι επέστρεψε στις προπονήσεις, όμως είναι αμφίβολο κατά πόσο ο Φέργκιουσον θα τον χρησιμοποιήσει.

ΚΠΡ: Χωρίς νέα προβλήματα και για τον Μαρκ Χιουζ. Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα εκτίσει τη 2η από τις 4 αγωνιστικές της τιμωρίας του, ενώ τραυματίες είναι οι Φορλίν, Τραορέ, Ντάιερ, Χέλγκουσον, Χολ και Κάμπελ.

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 παιχνίδια)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Μπλάκμπερν-Μάντσεστερ Γ. 0-2
Μάντσεστερ Γ.-Φούλαμ 1-0
Γουλβς-Μάντσεστερ Γ. 0-5
Μάντσεστερ Γ.-Γουέστ Μπρομ 2-0
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γ. 1-3
Νόριτς-Μάντσεστερ Γ. 1-2

ΚΠΡ
ΚΠΡ-Άρσεναλ 2-1
Σάντερλαντ-ΚΠΡ 3-1
ΚΠΡ-Λίβερπουλ 3-2
Μπόλτον-ΚΠΡ 2-1
ΚΠΡ-Έβερτον 1-1
ΚΠΡ-Φούλαμ 0-1

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-0-0 (Ν-Ι-Η)
1995-96: 2-1
1994-95: 2-0

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μάντσεστερ Γ. (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον):
 Ντε Χέα, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Σκόουλς, Βαλέντσια, Γιανγκ, Ερνάντες, Ρούνεϊ.

ΚΠΡ (Μαρκ Χιουζ): Κένι, Ονουόχα, Χολ, Φέρντιναντ, Ταϊβό, Ντιακιτέ, Μπάρτον, Ντέρι, Μακί, Τααράμπ, Ζαμόρα.


<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.