«Να μην πέφτει καρφίτσα!»


Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους του ΟΦΗ να γεμίσουν το Γεντί Κουλέ στην αυριανή ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα!

Αισιόδοξος για την πρόκριση στον τελικό του
Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Χρήστος Μιχαλόπουλος. Ο νυν πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, σε δήλωση που έκανε στην τοπική ιστοσελίδα gentikoule.gr, έκανε κάλεσμα στου φιλάθλους των κρητικών να γεμίσουν αύριο το Γεντί Κουλέ και τόνισε ότι δεν πρέπει να πέφτει ούτε καρφίτσα!
Bonus εγγραφης!

«Η ομάδα έχει την δυνατότητα να κάνει την υπέρβαση και να αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, αν και ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, ότι μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στον τελικό.
Καλώ όλο τον κόσμο να πλημμυρίσει το γήπεδο και να μην πέφτει καρφίτσα, ώστε να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας. Είναι επιτακτική η ανάγκη το γήπεδο να είναι γεμάτο και με κόσμια συμπεριφορά», ήταν τα λόγια του Μιχαλόπουλου. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η ρεβάνς του 1-0 του «Καραϊσκάκης» είναι προγραμματισμένη γι' αύριο το απόγευμα (19:00).



<-------Κάντε Like αν σας άρεσε





gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.