«Όχι» σε Σαχτάρ – Μέταλιστ από «Μητρογκόλ»

Ο Μήτρογλου φέρεται να έχει δώσει «πόρτα» τόσο στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στον Ατρόμητο, όσο και στα πλουσιοπάροχα συμβόλαια που του πρόσφεραν Σαχτάρ και Μέταλιστ.
Ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε τις μέρες του Πάσχα κοντά στην οικογένειά του στην Γερμανία, ώστε να ξεκουραστεί πριν τα πολύ σημαντικά παιχνίδια του Ατρόμητου στο τέλος της σεζόν, όπως εκείνα για τα πλέι οφ και φυσικά ο τελικός Κυπέλλου απέναντι στην ομάδα που ανήκει τον Ολυμπιακό.
Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού έχει γίνει ο ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου, όπως και στα μισά της περασμένης σεζόν που δόθηκε στον Πανιώνιο και τον έσωσε από τον υποβιβασμό. Είναι δεδομένες οι ικανότητες του Έλληνα φορ, κάτι που γνωρίζει και παραδέχεται και ο ίδιος, γι΄ αυτό το λόγο σκοπεύει να καθιερωθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού και να δώσει στην καριέρα του την αίγλη που της αξίζει.
Έτσι, δεν αναμένεται να δεχθεί την πρόταση που του ετοιμάζει ο Ατρόμητος, που φυσικά τον θέλει για ακόμη μία χρονιά στο ρόστερ του, ενώ είπε άλλα δύο μεγαλοπρεπέστατα όχι στις Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μέταλιστ που τον πλησίασαν πρόσφατα και του πρόσφεραν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, όσο αφορά τις απολαβές του.
Οι απόψεις και τα θέλω του Μήτρογλου δεν έχουν αλλάξει ακόμη κι αν αγωνίζεται προς το παρόν μακριά από το Λιμάνι. Θέλει να καθιερωθεί στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.



100€  bonus! 


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.