Πληρωμές και καλό Πάσχα

Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν την τελευταία προπόνησή τους την Τετάρτη παρουσία του Δημάρχου της πόλης, ενώ φούσκωσαν και οι λογαριασμοί τους με το πριμ για την νίκη επί του Παναιτωλικού.
Ημέρα πληρωμών ήταν η Μ. Τετάρτη για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, καθώς τους ανακοινώθηκε ότι στους λογαριασμούς τους μπήκαν 30.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο πριμ της νίκης επί του Παναιτωλικού.
Όσο για την σημερινή προπόνηση, που ήταν και η τελευταία πριν από το Πάσχα, έγινε παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, ο οποίος ευχήθηκε στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.
Στην προπόνηση απόντες ήταν οι αδειούχοι Παπουλής, Μποντόρ και Χόρχε Λόπεζ, ενώ η επόμενη προπόνηση των Κρητικών έχει οριστεί για την Δευτέρα του Πάσχα στις 7 μ.μ .


100€  bonus!

  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.