Ο Μουρίνιο ζήτησε φανέλα ΑΠΟΕΛ!


O Ζοσέ Μουρίνιο επισκέφτηκε την Κυπριακή ομάδα στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ζήτησε και πήρε φανέλα της ομάδας και μια λέξη τα είπε όλα: «Respect APOEL»!
Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης επισκέφτηκε τους παίκτες και το τιμ του ΑΠΟΕΛ στα αποδυτήρια, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους και ζήτησε μια φανέλα της Κυπριακής ομάδας. Μάλιστα, όταν την πήρε στα χέρια του, τα είπε όλα με μια φράση: «Respect APOEL»!
Bonus εγγραφης!

Το πόσο σεβάστηκε ο Special One τους Κύπριους το έδειξε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στις δηλώσεις του: «Σε λίγα χρόνια ο κόσμος της Κύπρου θα καταλάβει τι πέτυχε φέτος το ΑΠΟΕΛ. Ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα. Αν εμείς ή η Μπαρσελόνα ή η Μπάγερν πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα είναι τόσο σπουδαίο όσο αυτό που έκανε ο ΑΠΟΕΛ, γιατί το κάναμε ξανά. Είναι καταπληκτικό αυτό που έκανε ο ΑΠΟΕΛ και ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα για να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Έχω καλές σχέσεις και φιλίες με το ΑΠΟΕΛ, είδα τα παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Λυπάμαι που ο Μοράις έφυγε από την Πορτογαλία στα 18 του χρόνια και που δεν τον γνωρίζουν πολύ καλά στην πατρίδα μας. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να δώσει περισσότερα, αλλά και να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα», κατέληξε ο Μουρίνιο.  


<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.