«Μονόδρομος» για την Ξάνθη!

 
Τίποτα άλλο πλην της νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα δεν σκέφτονται στην Ξάνθη, που αντιμετωπίζουν το Κυριακάτικο παιχνίδι σαν… αγώνα της χρονιάς μετά από τις έξι σερί ήττες! 
 «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Κερδίζουμε και ησυχάζουμε». Κάπως έτσι σκέφτονται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας στις τάξεις της Ξάνθης ενόψει του πολύ κρίσιμου Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Πηγάδια!
Οι «ακρίτες» έχοντας έξι ήττες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, έβγαλαν… μόνοι τους τα μάτια τους, καθώς από εκεί που έκαναν όνειρα για play off τώρα τρέχουν να αποφύγουν τις περιπέτειες του υποβιβασμού. Γιατί η δίμηνη… καθήλωση στους 29 βαθμούς δεν δίνει την παραμικρή σιγουριά από την στιγμή που οι ομάδες που βρίσκονται κάτω από την Ξάνθη, τις τελευταίες αγωνιστικές κερδίζουν συνεχώς.
Έτσι είναι λογικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του να μην σκέφτονται τίποτα άλλο πλην της νίκης στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πείσμα των παικτών είναι μεγάλο και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν αυτό που θέλουν, κόντρα σε ένα αντίπαλο που επίσης έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς.
Μόνο υπερβολή δεν είναι αν τονίσουμε ότι στην Ξάνθη αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση αυτή ως «τελικό πρωταθλήματος» αφού ξέρουν πως αν σπάσει το αρνητικό σερί των τελευταίων δύο μηνών και πάρουν τους βαθμούς της νίκης μπορεί να είναι πιο ήσυχοι στις αγωνιστικές που απομένουν. Το βαρύ κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας, έχει περάσει και στην εξέδρα.
Για τον λόγο αυτό οι διοικούντες την Ξάνθη όλη την εβδομάδα έκαναν με κάθε τρόπο κάλεσμα στους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο και να βοηθήσουν ώστε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα οι «ακρίτες» να επιστρέψουν στις νίκες.  
Bonus εγγραφης!



<-------Κάντε Like αν σας άρεσε



gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.