Τραυματίες αστυνομικοί στην Κύπρο

 
Νέα επεισόδια στην Κύπρο, σε ματς της U-21 πάλι μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, όπου έφερε τον τραυματισμό τριών αστυνομικών και ενός αξιωματικού.
Τα νέα επεισόδια στην Κύπρο, μεταξύ των οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας για το ματς των ομάδων της U-21 έφερε τον τραυματισμό τριών αστυνομικών και ενός αξιωματικού, οι οποίοι και νοσηλεύονται.
Όλα άρχισαν όταν ολοκληρώθηκε το ματς των δύο ομάδων και οι οπαδοί τους άρχισαν να ρίχνουν αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, δεν έγινε καμία σύλληψη για τα επεισόδια, ενώ τονίζουν ότι υπάρχει φόβος για συνέχιση των οπαδικών συγκρούσεων που κρατάνε από την περασμένη Παρασκευή με τη λήξη του ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια στο ΓΣΠ.
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.