Στην Κύπρο η «Βασίλισσα»

 
Η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης προσγειώθηκε στην Κύπρο, για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και γνώρισε την αποθέωση. Και φίλοι της Μπαρτσελόνα στο αεροδρόμιο.
Αργά το βράδυ της Κυριακής προσγειώθηκε η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κύπρο, όπου περίπου 400 φίλοι των Μερένχες τους υποδέχτηκαν και τους αποθέωσαν. Από την αποστολή των Μαδριλένων, ο πιο εκδηλωτικός ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έστελνε φιλιά προς κάθε κατεύθυνση, ακούγοντας παράλληλα τους θαυμαστές του να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.
Ωστόσο, δεν έλειψαν και εκείνοι που θέλησαν να... πικάρουν τους παίκτες της «Βασίλισσας», αλλά και τον Ζοσέ Μουρίνιο, και βρέθηκαν στο αεροδρόμιο με φανέλες της Μπαρτσελόνα.
Bonus εγγραφης!




<-------Κάντε Like αν σας άρεσε




gazzeta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.