Εξοδος κινδύνου για Μπάρτσα

Οι Μπλαουγκράνα είναι φέτος τραγικοί εκτός έδρας και σε ένα εξαιρετικά δύσκολο τεστ, δοκιμάζονται στο «Βιθέντε Καλδερόν» από την φορμαρισμένη και επικίνδυνη Ατλέτικο.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Με δεύτερη νίκη επί της προβληματικής Λάτσιο (1-0) στο «Βιθέντε Καλδερόν» με γκολ του Γκοντίν τσέκαρε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League, όπου θα βρει απέναντί της την Μπεσίκτας. Στο πρωτάθλημα, αν και προηγήθηκε στο «Μολινόν» επί της Σπόρτινγκ Χιχόν, δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο (1-1) δέχθηκε γκολ μετά από 6 σερί clean sheet και βρέθηκε στο -1 από τη θέση του Champions League. Σημαντική η απουσία του Ντιέγο, λογικά προλαβαίνουν Γκοντίν και Τουράν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ξέσπασε πάνω στην Βαλένθια, η οποία είχε την ατυχία να προηγηθεί στο «Καμπ Νόου» και την συνέτριψε με 5-1 με καρέ του Μέσι και απλά διατήρησε τη διαφορά του -10 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Δυσκολεύεται εξαιρετικά εκτός έδρας φέτος έχοντας πάρει μόνο 4 νίκες μακριά από την Καταλονία, ενώ ο Γκουαρδιόλα -για τον οποίο έχει προκύψει θέμα για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του- αναμένεται να κάνει rotation. Οπως γράφουν οι Ισπανοί, αφού ο Ντιέγο θα λείψει, είναι πιθανό να παρατάξει άμυνα με τρία στόπερ.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τραυματίες είναι ο βασικός playmaker Ντιέγο (20/2) και ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ Αντόνιο Λόπεθ (2/0). Αμφίβολος ο Πορτογάλος πλάγιος μπακ Σίλβιο (8/0).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σταθερά εκτός οι Αφελάι (1/0), Φοντάς (1/0) και Βίγια (15/5), αμφίβολος ο Πέδρο (15/1).

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-0-2 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 1-2
2009-10: 2-1
2008-09: 4-3
2007-08: 4-2
2006-07: 0-6
2005-06: 2-1

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε):
 Κουρτουά, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Μιράντα, Γκοντίν, Γκάμπι, Σουάρεθ, Αντριάν, Τουράν, Κόκε, Φαλκάο.

Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρδιόλα): Βαλδές, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Τέγιο, Κουένκα.

 100Ε bonus...!





 http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.