Ξεμούδιασμα με «εξάρα»!

Η Σκόντα Ξάνθη είχε την ευκαιρία να ξεμουδιάσει απέναντι στην ομάδα Νέων, την οποία κέρδισε με το ευρύ 6-0. Νταρμπιόν, Καζάκης, Πλατέλλας, Μπαξεβανίδης, Μάνταλος, Μαρσελίνιο τα γκολ.
Σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα Νέων αντιμετώπισε η Ξάνθη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, έπειτα και από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα (4 ματς χωρίς νίκη).
Οι ακρίτες έδειξαν ότι είναι σε άριστη κατάσταση και δε δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Νέους, καθώς είχαν φάσεις και κέρδισαν με το ευρύ 6-0. Ο Νταρμπιόν άνοιξε το σκορ στο 18' με κοντινό σουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Σκόντα είχε και δοκάρι, ύστερα από μια σέντρα του Τσουμάνη.
Στο 34' ο Βλαχοδήμος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και ο Καζάκης στην επαναφορά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να έρθει το 3-0 στο 39' από τον Πλατέλλα. Οι παίκτες του Ουζουνίδη κατάφεραν να ανεβάσουν κι άλλο το δείκτη του σκορ πριν την ανάπαυλα, καθώς στο 45' ο Μπαξεβανίδης χρίστηκε σκόρερ με προβολή.
Η καλή εμφάνιση της Ξάνθης συνεχίστηκε και στην επανάληψη πετυχαίνοντας άλλα δυο τέρματα. Ο Μάνταλος σημείωσε το πέμπτο στο 69' και ο Μαρσελίνιο διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 75', ενώ ο Μάουρο Πόι είχε δοκάρι στο 80', έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Οι συνθέσεις
Σκόντα  Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Τσουμάνης, Κομεσίδης, Ντάνι, Καζάκης, Νταρμπιόν, Βλαχοδήμος, Πλατέλλας, Βασιλακάκης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Στάσιακ, Σταθάκης, Εντιμάρ, Φλίσκας, Μάνταλος, Σουάνης, Μαρσελίνιο, Πόι, Αλτιπαρμακόφσκι.
Σκόντα Ξάνθη Κ20: Ζαρόπουλος, Ρότσκος, Οξύζογλου, Τουργαΐδης, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Ελληνίδης, Ράνος, Πασχαλάκης, Δουμάνης, Μπαρέττας.
Έπαιξαν και οι: Αμουτζάκης, Μιγιάτοβιτς, Τσομπανόπουλος, Λάσπατζης, Γούλας, Σερίφ, Τσιτάκ, Κομήτης.


 100Ε bonus...!



http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.