Με φόντο την κορυφή!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη (19:30, NS1) και έχει στόχο τη νίκη και την επιστροφή στην κορυφή. Νωρίτερα το μυαλό θα είναι σε... Σύνταγμα, αλλά και σε Περιστέρι, Θεσσαλονίκη και Λιβαδειά.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ
Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αλλά και ξεκάθαρο φαβορί. Ο Ατρόμητος λόγω των τελευταίων του αποτελεσμάτων έχει χάσει έδαφος για το μεγάλο του στόχο που είναι η πεντάδα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και αργότερα στην Ευρώπη. Η Κέρκυρα είναι από τις ομάδες που πιέζονται από τη θηλιά του υποβιβασμού και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αναζητώντας βαθμούς σε κάθε παιχνίδι.

ΠΝΤ: 12/2 (15:00)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Στυλιάρας, Κωσταράς, Γεωργαράκος
ΚΟΥΡΕΜΑ: Δημούτσος, Μήτρογλου (τιμωρ.) – Μαϊστόροβιτς (τιμωρ.), Μαρτίν (αμφ.)
SPREAD: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0, Ατρόμητος-Αστέρας 0-1, Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1. / Παναιτωλικός-Κέρκυρα 1-1, Πανιώνιος-Κέρκυρα 2-0, Κέρκυρα-Γιάννινα 1-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στο θέαμα!! Μπορεί το παιχνίδι να μην... γεμίζει το μάτι για ένα από εκείνα που θα σημειωθούν πολλά γκολ,ωστόσο η προϊστορία των δύο ομάδων υπαγορεύει να περιμένουμε σκορ και... ρεκόρ. Στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν μπει συνολικά 27 γκολ, δηλαδή 4,5 γκολ ανά αγώνα, πολύ πάνω από το μέσο όρο της κάθε ομάδας ξεχωριστά, αλλά και τη Super League γενικότερα. Ο αγώνας του πρώτου γύρου έληξε 2-2, ενώ στο αντίστοιχο περυσινό ματς στο Περιστέρι το τελικό σκορ ήταν 4-2!
ΕΥΡΩ: Είναι λογική συνέπεια όσων είπαμε παραπάνω πως θα επιλέξουμε να παίξουμε over στο παιχνίδι του Ατρόμητου με την Κέρκυρα. 
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Part II! Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τόσο απρόβλεπτο και ξεχωριστό που μπορούν οι ομάδες να νιώθουν ότι βρίσκονται ταυτόχρονα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο!! Μέσα σε πέντε ημέρες Δόξα και Παναιτωλικός θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες στη ρεβάνς της περασμένης Τετάρτης. Οι δύο νεοφώτιστοι ψάχνουν τον τρόπο να παραμείνουν στην κατηγορία, με τη Δόξα να έχει καλύτερη ψυχολογία μετά τα δύο γκολ που για πρώτη φορά πέτυχε στο πρωτάθλημα και τον Παναιτωλικό να βρίσκεται σε... ελεύθερη πτώση τα τελευταία ματς.

ΠΝΤ: 12/2 (15:00)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3
ΤΡΟΪΚΑ: Σελιμός, Γρεβένης, Κουρομπύλια
ΚΟΥΡΕΜΑ: Βέρτζος (τιμωρ.) – Ετζενγκέλε, Ρότσα (τιμωρ.).
SPREAD: Δόξα Δράμας-Παναθηναϊκός 0-1, Αστέρας Τρίπολης-Δόξα Δράμας 1-0, Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας 0-2. / Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0, Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1, Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας 0-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Τάκη Λεμονή! Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τον Παναιτωλικό μετά την παραίτηση του Μπάμη Τεννέ και την Κυριακή θα κάνει πρεμιέρα στο Καυταντζόγλειο. Ο 42χρονος τεχνικός σπάνια χάνει σε πρεμιέρα ομάδας που αναλαμβάνει στο μέσο της σεζόν και σε έξι περιπτώσεις ως τώρα έχει ρεκόρ 1-4-1 και θα επιστρέψει στο γήπεδο όπου έκλεισε την πορεία του νωρίτερα στη σεζόν με τον Πανιώνιο. Στο τελευταίο του ματς με τους κυανέρυθρους, το οποίο ήταν και το πρώτο της Δόξας στην κατηγορία, είχε αποσπάσει λευκή ισοπαλία στο Καυταντζόγλειο.
ΕΥΡΩ: Η αλλαγή προπονητή σημαίνει αυτόματα και αλλαγή στην ψυχολογία και ειδικά σε μια περίπτωση όπως του Παναιτωλικού, μπορεί να αποδειχθεί ικανή για θαύματα. Οι Αγρινιώτες είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τη Δόξα κι έχουν περισσότερη ποιότητα, οπότε θα επιλέξουμε το διπλό στη Θεσσαλονίκη, το οποίο πληρώνει 2,10 στη Vistabet.

ΑΡΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Διαφορετικοί δρόμοι και... κόσμοι που τέμνονται. Ο Άρης είναι σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ειδικά ψυχολογική και δεν έχει ηττηθεί από τις 4 Ιανουαρίου, ενώ μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και ψάχνεται για να μπει στην πρώτη πεντάδα. Ο Εργοτέλης, αντιθέτως, κέρδισε για τελευταία φορά στις 8 Ιανουαρίου κι έχει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς, έστω κι αν ήταν και τα τέσσερα με ομάδες της πρώτης πεντάδας. Στο παιχνίδι οι... γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αφού είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ έχουν και την προϊστορία του 6-2-0 υπέρ τους.

ΠΝΤ: 11/2 (17:15)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Δασκαλόπουλος, Ποντίκης, Σταθόπουλος
ΚΟΥΡΕΜΑ: Καζναφέρης (τιμωρ.), Τόχα (αμφ.) -  Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης (τιμωρ.)
SPREAD: Δόξα Δράμας-Άρης 1-3, Άρης-Λεβαδειακός 2-1, Ξάνθη-Άρης 0-2. / Εργοτέλης-ΑΕΚ 1-1, Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0, Εργοτέλης-ΟΦΗ 0-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στην... έκτη δόση! Η Ελλάδα περιμένει λεφτά για να σωθεί, το ίδιο και οι παίκτες του Άρη για να πληρωθούν. Τα οικονομικά προβλήματα ήταν το κύριο θέμα που απασχόλησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέσα στην εβδομάδα, αφού για δύο ημέρες έγινε αποχή από τις προπονήσεις και είναι λογικό να μην έχουν το 100% της συγκέντρωσής τους στο παιχνίδι. Το κατά πόσο θα τους επηρεάσει στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη κι αν παρά τις δύο μέρες αποχής είναι σε θέση να συνεχίσουν την πορεία τους, θα φανεί στο γήπεδο.
ΕΥΡΩ: Η κατάσταση που βρίσκονται οι μέσοι και οι επιθετικοί του Άρη είναι και ο βασικός λόγος που θα επιλέξουμε να ποντάρουμε στη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί του Εργοτέλη. Η απόδοση που θα επιλέξουμε είναι το 1,57 στη Vistabet.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο δεύτερος... επαναληπτικός της ημέρας!! Μετά το Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας, ακόμα μια όμορφη στιγμή του ελληνικού πρωταθλήματος που φέρνει τις ίδιες ομάδες αντιμέτωπες μέσα σε λίγες μέρες. Να μην κουράζονται να κάνουν και scouting στον προσεχή αντίπαλο! Ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος νικητής στην Τρίπολη κι έσπασε την έδρα του Αστέρα, ο οποίος μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη δεν είχε γνωρίσει ήττα στο «σπίτι του». Ο στόχος, πάντως, για τους δύο παραμένει η παραμονή στην κατηγορία, έστω κι αν ο Αστέρας είναι σε καλύτερο σημείο απ’ τον Λεβαδειακό.

ΠΝΤ: 12/2 (17:15)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3
ΤΡΟΪΚΑ: Μήτσιος, Γεωργιάδης, Κούλα Χασάν.
ΚΟΥΡΕΜΑ: Ναπολεόνι (τιμωρ.) – Χωρίς νέα προβλήματα ο Αστέρας.
SPREAD: Άρης-Λεβαδειακός 2-1, Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-0, Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 0-1. / Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-1, Αστέρας Τρίπολης-Δόξα Δράμας 1-0, Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 0-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Σε εκείνον που έκανε τη διαφορά πριν λίγες μέρες. Ο Σουμπίνιο πήγε στον Λεβαδειακό απ’ τον ΟΦΗ με παραγωγικότητα ενός γκολ και μιας ασίστ στο πρωτάθλημα και μέσα σε ένα μήνα έχει εξελιχθεί σε μορφή της ομάδας, σημειώνοντας δύο γκολ. Κι αν εκείνο στον Άρη δεν κατάφερε να το χαρεί όσο θα ήθελε, αφού ο Λεβαδειακός έχασε στο φινάλε, το γκολ στην Τρίπολη έκανε τη διαφορά και χάρισε στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς.
ΕΥΡΩ: Όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπως και στα περισσότερα εντός έδρας του Λεβαδειακού, θα ποντάρουμε στο γεγονός ότι θα κριθεί στο γκολ. Επιλέγουμε να παίξουμε το under 1,5 γκολ που προσφέρεται στο 2,55 Sportingbet. Εξάλλου, ο Λεβαδειακός – με εξαίρεση το 0-4 με τον Ολυμπιακό – έχει τέρματα 3-6 σε εφτά εντός έδρας παιχνίδια, δηλαδή λίγο πάνω από το ένα γκολ ανά ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ

Το χαστούκι της προηγούμενης αγωνιστικής αποτέλεσε απότομη προσγείωση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκινάει το παιχνίδι με την Ξάνθη δεύτερος στη βαθμολογία και θέλει μόνο νίκη, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή και να αφήσει πίσω του τον Ολυμπιακό. Η ακριτική ομάδα στο ΟΑΚΑ καλείται να αποδείξει ότι δεν ήταν φωτοβολίδα που έσβησε, αφού μετά τη νίκη της επί των ερυθρολεύκων πριν τρεις αγωνιστικές μετράει δύο σερί ήττες και δείχνει να βρίσκεται εκτός ρυθμού.

ΠΝΤ: 12/2 (19:30)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Αρετόπουλος, Γκάγκας, Γουργιώτης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο Παναθηναϊκός - Βάλλας, Ντάνι (τιμωρ.)
SPREAD: Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0, Δόξα Δράμας-Παναθηναϊκός 0-1, Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-0. / Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-0, ΟΦΗ-Ξάνθη 1-0, Ξάνθη-Άρης 0-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στην επιθετική γραμμή! Απουσία του Σεμπαστιάν Λέτο, αλλά και του ιδιαίτερα παραγωγικού στη δημιουργία Κουΐνσι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει τρόπο να σκοράρει απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά ξέρει να αμύνεται σωστά και να παίζει ως και... εκνευριστικά κλειστά μερικές φορές. Οι πράσινοι διανύουν μια περίοδο... ξηρασίας κι από εκεί που στις αρχές της χρονιάς σκόραραν συνεχώς και δεν ήταν αξιόπιστοι στην άμυνα, τώρα όταν κερδίζουν το κάνουν με το ελάχιστο 1-0.
ΕΥΡΩ: Θα επιμείνουμε στον άσο του Παναθηναϊκού και σε αυτή την περίπτωση, παρότι δεν είναι υψηλή η απόδοση. Το 1,53 στο οποίο προσφέρεται στη Bwin η νίκη των πρασίνων μοιάζει η ασφαλέστερη επιλογή για το στοίχημα στο συγκεκριμένο ματς.




 Οι καλύτερες αποδόσεις



gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.