Ο... «φονιάς» της Ξάνθης

Τον... μπελά της έχει βρει η Ξάνθη με τον Μανουέλ Περόνε, καθώς ο Ιταλός χθες το απόγευμα, σκόραρε με τέταρτη διαφορετική ομάδα εναντίον των Ακριτών.
 λέπει Ξάνθη... και αφηνιάζει ο παίκτης της Τρίπολης. Ο λόγος; Μα το γεγονός ότι στη μεγάλη χθεσινή νίκη του Αστέρα σκόραρε με τέταρτη διαφορετική φανέλα εναντίον της, φτιάχνοντας μία απίστευτη παράδοση.
Συγκεκριμένα ο Ιταλός επιθετικός άρχισε να... σφυροκοπάει την Ξάνθη απ' την περίοδο 2005, τότε που με τα χρώματα του Ιωνικού είχε βοηθήσει την ομάδα του να φεύγει με την ισοπαλία απ' ταΠηγάδια. Δύο χρόνια αργότερα σημείωσε το γκολ της... τιμής για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στη βαριά ήττα με 6-1, ενώ πρόπερσι αγωνιζόμενος για τον Ατρόμητο, βρήκε και πάλι δίχτυα εναντίον των Ακριτών,στο Περιστέρι. Αξιοσημείωτο επίσης ότι τα τρία απ' τα τέσσερα τέρματά του, τα πέτυχε μέσα στη Ξάνθη!
Αναλυτικά τα παιχνίδια που σκόραρε ο Περόνε:
19/11/05 Ξάνθη - Ιωνικός 1-1
22/12/07 Ξάνθη - Απόλλων Καλαμαριάς 6-1
23/10/10 Ατρόμητος Αθηνών - Ξάνθη 1-1
18/02/12 Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 0-1



 Οι καλύτερες αποδόσεις



gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.