Ο Ζοσέ διώχνει Ζιντάν

Σύμφωνα με τα Μέσα της Μαδρίτης, ο Ζοσέ Μουρίνο επιθυμεί να τοποθετηθεί μια πιο δυναμική προσωπικότητα στο πόστο που κατέχει ο Ζινεντίν Ζιντάν στη Βασίλισσα και ζητήσει την απομάκρυνσή του.
Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena SER, ο Μουρίνιο θεωρεί πως ο «Ζιζού» δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο στη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να τον απομακρύνει από το πόστο του αθλητικού διευθυντή, αλλά και γενικότερα από την Βασίλισσα αφού φέρεται να μην επιθυμεί ούτε τη μετακίνησή του σε άλλο πόστο.
«Ο Μουρίνιο θέλει κάποιον πιο δυναμικό από τον Γάλλο, ώστε να τα βάζει με τους κακούς διαιτητές και να προστατεύει την ομάδα του», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος του σταθμού, Χοσέ Ραμόν ντε λα Μορένα.



100€  bonus!  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.