Ο τσακωμός Μαντσίνι – Φέργκιουσον (vid)

Οι δύο προπονητές λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, αφού για καλή του τύχη οι βοηθοί και ο τέταρτος διαιτητής τους χώρισαν! Δείτε το έντονο λεκτικό επεισόδιο των δύο προπονητών.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε ένα έντονο λεκτικό διαπληκτισμό με τον προπονητή της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ανάμεσα στους δύο πάγκους. Αφορμή ήταν η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ για φάουλ στον Ντάνι Ουέλμπεκ, στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου του ντέρμπι του Μάντσεστερ (75').
Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ παραπονέθηκε στον Ιταλό προπονητή της Σίτι, ο οποίος του ανταπάντησε και μετά από λίγο άρχισαν και τις χειρονομίες με τον δεύτερο να δείχνει με νοήματα στον Φέρκιουσον ότι μιλάει πολύ...
Αυτό ήταν! Ο Φέργκιουσον άναψε «κόκκινο» και κινήθηκε προς το μέρος του Μαντσίνι, ο οποίος από την πλευρά του φάνηκε... πρόθυμος να συνεχιστεί το επεισόδιο. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επικράτησε η λογική και οι δύο προπονητές μαζεύτηκαν τελικά στους πάγκους τους, αν και προς στιγμήν έδειχναν έτοιμοι να επιστρέψουν στον καυγά τους.
Πάντως, μετά το τέλος του αγώνα και οι δύο έδωσαν την τυπική χειραψία πριν οδηγηθούν στα αποδυτήρια.



100€  bonus!  gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.