«Νικήστε και την Κέρκυρα!»

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, σε συνάντηση που είχε με τους παίκτες του ΟΦΗ, Μηνά Πίτσο, Άρη Γαλανόπουλο και Χρήστο Μπούρμπο τους ζήτησε να νικήσουν και στον αγώνα με την Κέρκυρα.
Ο Κουράκης φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες του ΟΦΗ ενόψει του επερχόμενου αγώνα τους με αντίπαλο την Κέρκυρα. Σε επαφή που είχε με τους Πίτσο, Γαλανόπουλο και Μπούρμπο τους ζήτησε να μεταφέρουν στους συμπαίκτες του πως περιμένει νίκη και στον αγώνα με την Κέρκυρα.
«Νικήστε και την Κέρκυρα! Δεν θέλω να χάσετε ούτε σε αυτό το ματς», τόνισε σχετικά. Στην συνέχεια τους επισήμανε: «Παίξτε για την ιστορία του ΟΦΗ για να κερδίσετε. Αν δεν καταφέρετε να νικήσετε, τουλάχιστον να μην χάσετε το παιχνίδι και θα τα ξαναπούμε την επόμενη εβδομάδα».


100€  bonus! 


gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.